• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posvađao se sa trenerom, ali ne zbog košarke: Umesto Evrolige napada NBA titulu - objasnio je zašto!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

O raspravi trenera i prve zvezde Moskovljana dugo je pričala cela Evropa.

 rasprava majkla džejmsa i itudisa cska Izvor: MN PRESS

O njegovom statusu u Moskvi pisalo se danima. Imao je probleme tokom sezone, nekoliko puta bio glavna vest na naslovnim stranama, čak i onda kad nije bio najbolji igrač ekipe. Majk Džejms, jedan od najboljih igrača Evrolige dok je u njoj nastupao, sad će probati u NBA.

Iako ima dugoročan ugovor sa ruskim timom, napravljen je kompromis. Džejms i Itudis dalje nisu mogli zajedno, pa će se Amerikanac na kratko preseliti u SAD , gde će igrati do kraja sezone.

Možda će vas zanimati

Kako su izgledale rasprave trenera koji vodi kandiata za titulu i najboljeg igrača tog tima, ekipe koja cilja šampionski pehar u Evroligi?

Zapravo, oni se nisu posvađali zbog košarke. To je Majk Džejms oktrio sada, daleko od Moskve, kada nosi dres Bruklin Netsa sa kojima bi trebalo da se bori za drugačiju titulu, prsten u NBA ligi.

''Što se tiče Itudisa, dešavale su mi se određene stvari na privatnom planu i mislim da ta situacija nije rešena na pravi način. Imali smo mali sukob. Nisam sa njim imao raspravljao košarkaš, više kao ličnost. Bila je to rasprava dva čoveka koja nema veze sa košarkom'', rekao je Džejms.

Njegov odlazak u NBA iznenađenje je za mnoge košarkaške navijače u Evropi. Ipak, objasnio je CSKA kako će to izgledati. Majk ima mogućnost da do leta igra u SAD, a zatim će se vratiti u Moskvu gde ima još dve godine ugovora.

Da bi u plej-ofu NBA nastupao za Bruklin, netsi će morati da mu ponude ugovor do kraja sezone. On je trenutno na ugovoru od deset dana, kakav može da dobije samo još jednom u sezoni, a zatim sradnja mora da bude ozvaničena na duži vremenski rok.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC