• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budućnost pobedila, 1:0, idemo dalje, nema šta da se priča! Milojević uzdržan, a onda upozorio sve pred drugi meč!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Odličan crnogorski derbi, ali tek je početak

 dejan-milojevic-kk-buducnost-izjava-reakcija-plej-of-kk-mornar-aba-liga Izvor: MN PRESS

Odličan je bio crnogorski derbi u polufinalu plej-ofa ABA lige, ali je Budućnost slomila Mornar trojkama i odbranom i tako povela 1:0 u seriji. Crvena zvezda je pobedila Igokeu u prvom polufinalu.

Možda će vas zanimati

Smenjivali su se timovi u vođstvu, ali kada je Budućnost popravila šut, meč je prelomljen. Trener Podgoričana nije imao mnogo šta da kaže.

"Odigrali smo jednu pravu, čvrstu, plej-of utakmicu, pobedili, 1:0 je, idemo dalje. Stvarno mislim da ne treba previše pričati. Ne smemo da se zadovoljimo što smo odigrali jednu ovakvu utakmicu. Kad je ovako čvrsto, mi imamo prednost. Govorio sam da odbrana protiv ekipa kao što je Mornar donosi pobedu u ovom duelu. Mi smo danas sem prve četvrtine igrali jako, jako dobru odbranu. Dobra su napadačka ekipa, pogađali su svoje šuteve, ali kada su imali te periode, mi nismo dozvoljavali da se odlepe na više od osam razlike. Vratili smo se, preokrenuli utakmicu i zasluženo slavili", rekao je Milojević posle meča.

On je bio pun hvale za Mornar, a onda je upozorio:

"Ako u Baru ne budemo sve četiri četvrtine kao što smo danas bili tri, nećemo pobediti. Moramo da igramo jaku odbranu, ne smemo da im damo šuteve, ovo je najbolja napadačka ekipa u ligi", rekao je Milojević.

Trener Mornara Mihailo Pavićević isključen je sa meča, tako da nije imao pravo da dođe na konferenciju za novinare, tako da se medijima obratio njegov asistent Zoran Peruničić.

"Prava plej-of utakmica, puna ritma, intenziteta. Nažalost, mi smo izgubili ritam u odlučujućim trenucima, a to nas je koštalo priključka i toga da utakmica bude još zanimljivija, iako je bila baš zanimljiva. Oba tima su bila jako dobra, dobro su šutirala i za dva i tri poena i na kraju mi ostaje da čestitam zasluženu pobedu Budućnosti. Svakako da tražimo šansu za treću utakmicu, ovo je polufinale, zašto da ne?", rekao je Peruničić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC