• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva Srbina jure trofej Evrolige, sve oči uprte u Vasu: Ono što nije uradio prije 2 godine sada mora!

Autor Dragan Šutvić

Srbija će imati predstavnike na obje utakmice u fajnal foru Evrolige, a jedan je i zvanično najbolji košarkaš u Evropi, tako da se spremite za novu spektakularnu partiju.

 evroliga 2020 2021 fajnal for najava Izvor: MN PRESS

Srpski košarkaš Vasilije Micić iza sebe ima sezonu za pamćenje, postao je i MVP Evrolige, ali sada je došlo pravo vrijeme da pokaže čime je tu nagradu i zaslužio.

Vasa će sa Efesom probati drugi put u sezoni da sruši šampiona Evrope, ekipu CSKA u Kelnu, u petak od 18 časova.

Možda će vas zanimati

Neće to biti  lak posao jer je tim iz Moskve do sada osam puta osvajao titulu prvaka, a ujedno je i klub koji je najviše puta, čak 20, ušao u završnicu Evrolige. Efes je samo jednom došao do finala. A tada su igrali baš protiv CSKA i te 2019. godine su izgubili! 

Srbin je već pokazao zube ruskoj ekipi u martu kada je Anadolu Efes slavio sa 30 poena razlike, ali je to bila osveta za poraz koji se desio u decembru sa sličnom razlikom, a to govori samo jedno: Čeka nas veoma uzbudljiva borba za finale!

Imali su Vasa i društvo i teži put do fajnal fora od svog rivala. Efes je dobio prva dva meča protiv Real Madrida, ali je španski klub uzvratio, pa se tako igrala majstorica u kojoj su Simon i Micić prelomili za plasman u polufinale.

Izvor: MN PRESS

Moskovski tim sa druge strane imao je lakši zadatak. Oni su deklasirali Fener sa tri dobijena meča. U tome je pomogla i činjenica da je turska ekipa bila oslabljena za neke igrače kao i selektora Srbije, koji su morali da odsustvuju zbog korona virusa, jer su petorica igrača bili pozitivno testirani.

Tri sata kasnije na teren će izaći i druga dva tima koja su se plasirala u fajnal for, a tu će biti još jedan srpski košarkaš.

Od 21 čas počinje meč između Barselone i Olimpije za koju nastupa Vladimir Micov.

Olipmija je igrala majstoricu protiv Bajerna za plasman u ovu fazu takmičenja, a konce je timu iz Milana sve vrijeme mrsio srpski košarkaš Vladimir Lučić. Ipak, uspjeli su da sruše Bajern i dođu do utakmice sa katalonskim klubom.

Izvor: MN PRESS

Zenit je sa druge strane na dva meča iznenadio Barsu, ali nije ih to omelo u momentu kada je trebalo da igraju najbolje što znaju pa će se tako još jednom tim iz Katalonije boriti da uđe u finale i osvojio trofej do kojeg su došli već dva puta.

Ekipa iz Milana od njih ima jedan trofej više, ali je na posljednjem meču koji su igrali u martu ipak slavila Barselona, pa ostaje da vidimo da li je došlo vrijeme za osvetu.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC