• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senzacija! Šampioni ispali, Lebron i Lejkersi neće na Jokića: Nevjerovatni Buker im ubacio 47 poena za kraj! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Devin Buker je bio nevjerovatan u pobjedi Sansa!

 los-andjeles-lejkers-eliminisan-kraj-ispali-plej-of-finiks-sans-devin-buker-47-poena-video Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je noćas uspio da napravi novi spektakl sa čak 36 ubačenih poena i povede Denver ka polufinalu Zapadne konferencije, a sada je poznato i ko će mu tamo biti rival.

Možda će vas zanimati

To su Finiks Sansi, koji su u šestom meču uspeli da upišu četvrtu pobjedu i tako kažu zbogom šampionima - Los Anđeles Lejkersi i Lebron Džejms su završili sezonu!

LOS ANĐELES LEJKERS - FINIKS SANS 100:113
/14:36, 27:26, 35:27, 24:24/

Uspjeli su Lejkersi da od 0:1 stignu do 2:1 u pobjedama, ali poslije toga više nisu imali snage. Lebron Džejms i ostatak tima jednostavno nisu mogli da se nose sa nevjerovatnim Devinom Bukerom - 4:2 za Finiks!

Buker je meč završio sa 47 poena i 11 skokova, šutirajući nevjerovatnih 8/10 za tri poena! Tako je na brutalan način odveo Finiks u polufinale Zapada na megdan Jokićevom Denveru, porazivši oslabljenog šampiona.

Lejkersi nisu imali pravu pomoć povrijeđenog Entonija Dejvisa koji je na terenu proveo tek šest minuta bez poena, a Lebron Džejms nije mogao da sam povede ekipu ka pobjedi. Ubacio je 29 poena, ali je šutirao tek 3/10 za tri. Da Lejkersi ne mogu do pobjede, vidjelo se već u prvoj četvrtini.

U prvih 12 minuta Sansi su stigli do 36:14 uz nevjerovatnih šest trojki Devina Bukera samo u toj dionici. Uspjeli su Lejkersi do kraja meča tek da prepolove tu prednost u pojedinim trenucima, ali nijednog trenutka nisu uveli meč u neizvjesnost.

Šampioni su tako ispali već u prvoj rundi plej-ofa, nakon što su morali da igraju i plej-in protiv Golden Stejta, pa je već sada postalo jasno da ćemo imati novog osvajača prstena.

Osim Bukera sa 47 poena, Dže Krauder je ubacio 18 u timu Finiksa, dok su u Lejkersima pored Lebrona zapaženi bili i Denis Šruder sa 20 i Kentavijus Kaldvel Poup sa 19 poena.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC