• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad nešto voliš, onda voliš! Željko Obradović i Partizan - ljubav koja je donijela istoriju i koja ga vraća u Humsku!

Autor Dragan Šutvić

Dok se iščekuje povratak Željka Obradovića u Partizan, podsjetimo se njegovih izjava o crno-bijelima, koji su mu decenijama u srcu i sa kojima je ostao blizak kada je fizički bio daleko.

 partizan željko obradović izjave Izvor: MN PRESS

Detonacija je najavljena, a sada se samo očekuje da pukne! Željko Obradović se vratio u Partizan i preostalo je da klub to potvrdi i da legendarni "Žoc" sjedne na klupu sa koje je ustao 1993!

Najveći evropski trener navodno je dogovorio sve uslove dolaska na klupu crno-bijelih i preostalo je da klub potvrdi njegov dolazak i da krene nova Obradovićeva era u Partizanu.

Možda će vas zanimati

Tokom prethodne postali su šampioni Evrope nezaboravne 1992. I od tada su se uvijek emotivno sretali, kao na ovim slikama:

U iščekivanju zvanične potvrde, još glasnije odjekuju Obradovićeve riječi koje je izjavio prethodnih dana o povratku Partizan.

"Šta god da odgovorim, može da se protumači na ovaj ili onaj način, ali mogu da kažem, na primejr, zar ludost nekad nije dobra? Kada sam 1991. u 31. godini ženi rekao da više nisam igrač, već trener, čudno me je pogledala i rekla 'Dobro, sjedi, odmori se'. Suština je u ovome - znam koja je moja cijena u Evropi, ali to ne može da bude presudno da bih otišao negdje da radim, nego ambicija", izjavio je Obradović za NIN.

Popularni "Žoc" je često isticao da mu je u interesu dobrobit i njegovog Partizana i Crvene zvezde i da se zato godinama zalaže za to dva srpska kluba budu učesnici Evrolige.

"Mislim da dva kluba iz Beograda to zaslužuju i da ne treba da bude važno da li je neko ove godine prvak ili ne. Treba najmanje da dobiju licencu kao što su dobijali neki drugi na tri godine", rekao je Obradović.

Takođe, "Žoc" je rekao i šta mu smeta u sastavima timova "vječitih" koji su nastupali u minuloj sezoni.

"Moguće je da se napravi ono što je oduvijek bilo ovdje, da se vjeruje u mlade igrače i ono što mi najiskrenije smeta, pričaću o mom klubu, Partizanu, a nemam ništa protiv Zvezde i želim da im čestitam zasluženu titulu. A to je da se okrenu mladim srpskim igračima. To je suština, ako žele da se vrate i da budu uspješan klub. I tu nema nikakvih dilema", rekao je Obradović za "N1".

Njegove izjave ljubavi prema crno-bijelima godinama su oduševljavale navijače i učinile da sanjaju dan njegovog povratka, koji bi po svemu sudeći uskoro mogao da dođe.

"Kad voliš nešto, onda voliš. Kada smo osvojili sve tri titule, stigao je neki novac i ja sam rekao da se prvo da igračima, pomoćnim trenerima i svim ljudima iz kancelarije u Partizanu... Da će na mene doći red. Red nikad nije došao, ja sam ostao bez ijedne premije ikada isplaćene. Bilo je nekog novca prethodnog da se živi, šta da radiš. Meni je to zadovoljstvo bilo najveće, da budem trener Partizana", rekao je Obradović za Telegraf.

Navijači crno-bijelih su oduševljeni i "Žocov" povratak sigurno će učiniti da broje dane do starta klupske 2021/22.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC