• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko ne može da nas pobijedi: Heroj srpskih pobjeda siguran u medalju - najbolji smo kad svako radi svoj posao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sjajni basketaš uvjeren da ne postoji tim koji je bolji od srpskog, kad svako igra kako može!

 Niko ne može da nas pobijedi: Heroj srpskih pobjeda siguran u medalju - najbolji smo kad svako radi svoj posao! Izvor: Profimedia

Srbija je danas odigrala dva meča na Olimpijskim igrama u basketu 3x3, a Dušan Domović Bulut (35) dominirao je na oba susreta. Kreirao je preokret protiv Poljaka, a zatim donio i trijumf protiv Belgije, u mečevima koji nisu u potpunosti ispunili njegova očekivanja.

Po mišljenju mnogih najbolji basketaš na svijetu morao je da ''povuče'' nacionalni tim Srbije, posebno u meču sa Poljacima gdje je rezultatski zaostatak bio popriličan.

Dušan je bio ključna figura u seriji 10:2 koja je prelomila utakmicu, a nakon dva današnja meča i četiri pobjede u prva dva dana turnira govorio je za medije o dešavanjima na terenu.

''Bio sam veoma motivisan da poguram ekipu i po cijenu poraza. Baš smo se mučili sa igrom i provlačili protiv Holandije i Poljske. Oni su imali otvorene šuteve za pobjedu, pa sam se potrudio da malo poguram ekipu, onako kako najbolje umijem'', rekao je sjajni basketaš.

Lider državnog tima Srbije istakao je da od srpske reprezentacije ne postoji bolja kada svako radi ono što najbolje zna!

''Najvažnije je da se svi nađemo u komfornoj zoni. Svako od nas je na svojoj poziciji najbolji na svijetu. Ako svako radi svoj dio posla, ne postoji tim koji može da nas pobijedi'', rekao je fenomenalni Domović Bulut.

Srbija nakon dva takmičarska dana ima četiri pobjede iz isto toliko mečeva, a do kraja grupne faze preostala su još tri susreta.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC