• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Zvezda ima "ratnički" tim? Vidjećemo kad svi budu tu! Dejan Radonjić još ne zna s kim na Fenerbahče

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Šta će biti naš maksimum? Večeras je na to pitanje teško odgovoriti", rekao je trener crveno-bijelih.

 dejan radonjić komentar poslije pobjede protiv splita Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda mts

Crvena zvezda je uspješno počela sezonu, ubjedljivo savladavši Split na početku ABA lige.

Poslije utakmice u kojoj zbog povreda nije računao na sve igrače (Vajt, Dobrić, Lazić, Uskoković i Davidovac nisu igrali) i u kojoj su Stefan Lazarević i Nejt Volters nastupili praktično bez treninga, Dejan Radonjić govorio je o komplikovanoj situaciji na kraju priprema.

Možda će vas zanimati

"Nije bilo jednostavno ovih skoro 14 dana, pokušavali smo da prevaziđemo sve okolnosti koje nisu bile onakve kakve smo priželjkivali. Na toliko problema pokušali smo da uradimo najviše što možemo. U pripremi je takođe bilo značajno to što smo shvatili da pristup mora biti dobar od starta i da ne smijemo da dozvolimo da ulazimo u situacije koje mogu da nas dovedu do određenih problema", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u "Pioniru".

Sljedeći meč crveno-bijeli će odigrati narednog petka protiv Fenerbahčea u Istanbulu, a Radonjić ne može da prognozira u kakvom sastavu će odvesti tim u Tursku.

"Za nas je značajno što smo mogli da računamo na neke minute Voltersa i Lazarevića, koji su se vratili poslije pauze i prvi put smo bili u situaciji da možemo da odigramo 'pet na pet'. U tim okolnostima treba biti zadovoljan. Sad se okrećemo sljedećim obavezama i nadi da ćemo moći da na još nekog računamo u narednih pet, šest, sedam dana", rekao je on.

Radonjić je bio upitan da li je ovog ljeta sastavio "ratničku" ekipu.

"Rekao sam nešto što je značajno za sve te stvari. Kad budemo mogli da uradimo nešto zajednički i kad budemo imali neke zajedničke testove, pobjede ili poraze, moći ćemo da pričamo konkretnije. Još je rano za to. Pitali su me i prije desetak dana kakav je moj stav o tome, ali jednostavno nerealno je da pričamo o tome u trenutku kad prolazimo bez pet, šest, sedam igrača kroz trenažni proces i utakmice koje bi trebalo da nam daju sliku šta imamo i šta bi trebalo ili ne bi trebalo da se radi."

Narednih dana crveno-bijeli će se fokusirati na meč protiv ekipe Saše Đorđevića.

"Čeka nas Evroliga i još je znak pitanja kako ćemo se pripremati za sljedeći meč. Davaćemo naš maksimum, bez obzira na sve to. Šta je to? Teško je imati večeras odgovor. Nismo imali nijedan trening zajedno, nismo imali igrače zajedno na utakmici, pa će vrijeme pred nama dati odgovore."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC