• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko upozorava - Partizan mora bolje! Pred Split poručio: Bavimo se samo sobom, mora jako 40 minuta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan nastavlja takmičenje u ABA ligi još jednom utakmicom u Hrvatskoj.

 partizan gostuje splitu, željko obradović moramo bolje Izvor: MN PRESS

Nastavlja se regionalno takmičenje, a prvi meč drugog kola ABA lige igra Partizan i to protiv Splita na gostovanju. Nakon pobjede u Zadru sada crno-bijele čeka duel nekadašnjih prvaka Evrope. 

U prvom kolu Partizan je tijesno slavio u Zadru, dok je Split u Beogradu ubjedljivo poražen od Crvene zvezde. Sada Željko Obradović poručuje da je split ozbiljna ekipa i da njegov tim mora da napreduje iz meča u meč.

Možda će vas zanimati

"Očekuje nas duel protiv ekipe koja je prije dva dana odigrala odličnu utakmicu protiv Cibone. Takvog protivnika očekujemo i sutra, stoga će biti potrebno da odigramo veoma dobro tokom svih 40 minuta. Mi smo uradili analizu naše utakmice sa Zadrom i nastavili da radimo na unapređenju naše igre. To i jeste naše opredjeljenje, da se prvenstveno bavimo sobom i svojom igrom, naravno, uz maksimalan respekt prema svakom protivniku", istakao je Obradović.

Meč se igra od 16.30 u Splitu, a Uroš Trifunović očekuje da poslije uzastopnih poraza domaća ekipa konačno pokaže svoje pravo lice. 

"Poslije poraza u Beogradu, ali i dobre igre proitv Cibone u prvenstvu Hrvatske, Split će sigurno pokušati da pred svojim navijačima, protiv nas odigra na najboljem mogućem nivou. Naša prva utakmica u sezoni je pokazala da nas očekuje veliki posao i da moramo mnogo da radimo, kako na treninzima tako i tokom utakmica, ukoliko želimo da pobjeđujemo. Naravno, želja nam je da se iz Dalmacije vratimo sa dvije startne pobjede, ali smo svjesni da ćemo do pobjede u Splitu doći samo ako budemo odigrali veoma kvalitetno tokom svih 40 minuta", istakao je Trifunović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC