• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjića boli glava pred ABA derbi - opet ista priča: Imamo kadrovske probleme, a neki koji igraju još nisu spremni!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejan Radonjić cijele sezone nije sastavio kompletan tim, a problemi ne odlaze. Pred gostovanje Mornaru opet ima odsutnih.

 dejan radonjić pred utakmicu mornar bar - crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda nakon poraza od Albe na domaćem terenu u Evroligi putuje na gostovanje u okviru ABA lige, a sada će ih dočekati Mornar iz Bara. 

Baranima je trijumf neophodan jer su sezonu počeli jako loše sa četiri vezana poraza, ali će poslije lošeg rezultata u Evrolgii i srpski predstavnik željeti pobjedu u regionalnom takmičenju. 

Možda će vas zanimati

"Ekipa Mornara poslije lošeg starta sezone sigurno traži pobjedu u regionalnom takmičenju. Dolazak i angažovanje Mozlija je još jedan podatak da žele da igraju značajniju ulogu u ligi u kojoj imaju značajnu ulogu već godinama, i poprave utisak sa početka sezone. Samopouzdanje im sigurno podiže i pobjeda u Evropi koju su izborili tokom nedjelje", istakao je trener crveno-bijelih Dejan Radonjić. 

On će na ovom meču imati nove kadrovske probleme, pošto je van tima Nikola Ivanović. U konkurenciju su se vratili Lazić i Cirbes, ali je iskusni plej u izolaciji i pitanje je kada će se vratiti na teren. 

"Ova utakmica traži maksimalan oprez jer je u Baru uvijek bilo teško igrati. Imamo kadrovskih problema, ne samo gledajući odsustvo pojedinih igrača, već i zbog toga što pojedini igrači koji su u sastavu i dalje nisu najspremniji. Moraćemo da odigramo jako borbeno i generalno jako dobro kako bi došli do pobjede u Baru”, rekao je trener crveno bijelih.

U dosadašnjih 13 mečeva ovih ekipa u ABA ligi tim iz Beograda je pobijedio na 11, a Ognjen Dobrić je takođe istakao pobjedu Barana u Evropi kao ključnu pred ovaj meč. 

"Ulazimo u novi mini ciklus, malo vremena imamo između mečeva sa Albom i Mornarom sa kojim smo u prošlosti odigrali brojne vrlo zanimljive i dobre utakmice. Podižu se, pobijedili su prije nekoliko dana u FIBA takmičenju, doveli su Mozlija, imaju puno iskusnih igrača koji dugo igraju i Evropu i ovu ligu. Njihov položaj na tabeli nikako ne pokazuje stvarni kvalitet te ekipe. Znamo šta moramo da uradimo kako bismo došli do važnih bodova, koji bi nam značili pred duplo kolo Evrolige” rekao je Dobrić.

Utakmica sa Mornarom je na programu od 17 časova u nedjelju, a odmah poslije meča tim se vraća u Srbiju da bi već u ponedjeljak otišao za Monte Karlo.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC