• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić emotivan pred dolazak "Žoca": Duel sa Obradovićem kruna karijere, u nedjelju da odem u penziju, ne bih žalio!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Vodio sam ekipe protiv Maljkovića, Duleta, Pešića i Skariola, ali sutrašnja utakmica je šlag na tortu moje karijere. Da u nedjelju prestanem da se bavim ovim poslom ne bih žalio", rekao je Dragan Bajić pred dolazak Partizana u Laktaše.

 Dragan Bajić emotivan pred duel sa Željkom Obradovićem - u nedjelju mogu u penziju Izvor: MN PRESS

Ljubitelje košarke u Banjaluci u subotu očekuje spektakl, pošto u Laktašima od 19 časova gostuje jedan od dva “vječita rivala” i lidera na tabeli, beogradski Partizan, predvođen legendarnim trenerom Željkom Obradovićem.

Duel 10. kola mnogo obećava s obzirom da obje ekipe ulaze u ovaj meč u dobroj formi, Igokea sa dvije vezane pobjede, Partizan sa skorom 8-1, a na prvom zvaničnom gostovanju Željka Obradovića u Laktašima očekuje se i dobra posjeta, uprkos cijeni karte od 40 KM.

Možda će vas zanimati

Meč protiv znatno pojačane ekipe Partizana ove godine, na čelu sa Željkom Obradovićem , biće poseban i za trenera Igokee Dragana Bajića.

U svojoj karijeri Bajić je kao trener Igokee i selektore Sjeverne Makedonije vodio svoje ekipe protiv velikih trenerskih imena, ali je pred duel protiv “Žoca” bio prilično emotivan i priznao da će to biti posebno iskustvo.

"Sutrašnja utakmica je posebna i s mog trenerskog ugla, tu postoji neka emocija sa moje strane. Imao sam privilegiju da vodim ekipu protiv trenerskih gromada kao što su Boža Maljković, Dule Vujošević i Kari Pešić, pa i protiv Serđa Skariola prije sedam dana, ali sutrašnji dan kada ću voditi ekipu protiv Željka Obradović je šlag na tortu kada je moja trenerska karijera u pitanju. Od početka mog bavljenja ovim poslom sam ga posebno gledao, slušao, učio i to primjenjivao kroz svoju igru, što je dalo dobre rezultate- Već u nedjelju kada bih se prestao baviti ovim poslom ne bih žalio", iskren je bio Bajić.

Trener Igokee nema poraza u posljednja četiri meča protiv "vječitih" rivala u Laktašima. Bajić je upisao tri pobjede protiv Crvene zvezde i trijumf nad Partizanom, kojeg je savladao i u Beogradu u februaru.

Da li će uspjeti da nastavi taj niz i nadmudri svog trenerskog uzora, vidjećemo u subotu.

Možda će vas zanimati

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Če

Moj Baja, ti si seoski trener i tačka!

Sa

@Če a sta li si ti, gospodin???

Če

@Sa Baja ti li si?!

Sa

@Če Vama gospodine ili ti gospodjice-o,nije lako u zivotu. Bilo bi dobro da pogledate svoje licne uspjehe i dostignuca. Kroz svoje nezadovoljstvo prema sebi samom, ljudi kao vi vrijedjaju druge, koji su zasigurno bolji u svakom mogucem smislu, bili oni seljaci ili ti gradjani. Pitam se sta li ste? Odnosno vidi se se iz prilozenog. Uvreda za seljaka bi bila velika kada bi vas nazvali takvim imenom. Veliki pozdrav za vas "gospodine"

milos

Ljubav izđeđu lažne institucije i njene kopije i filijalice.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC