• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nijedan klub u Evropi nema toliko mladih kao mi! Željko Obradović pričao o Tristanu, a ima poruku i za ostale "klince"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Željko Obradović se raduje gostovanju u Badaloni.

 Zeljko-Obradovic-o-mladim-kosarkasima-Partizana Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Partizan se polako sprema za utakmicu koja ga očekuje u srijedu (21.00) protiv Huventuda u Badaloni u okviru 12. kola Evrokupa, a koju je Željko Obradović na današnjem treningu nazvao "najvažnijom do sada".

"Oni su i ovdje kod nas odigrali dobru utakmicu u prvom dijelu sezone. Imaju kvalitet, dobro su vođeni... Treba da se pripremimo i odigramo najbolju utakmicu do sada da bismo ostvarili pozitivan rezultat", kazao je Željko Obradović novinarima i potvrdio je da su svi zdravi.

Ono što je takođe važno - i raspoloženi. Iza crno-bijelih je vrlo naporan period, vezali su bili dva poraza i naporno putovanje u Tursku, da bi se nakon kratkog oporavka pokazali u Sloveniji.

Ostvarili su pobjedu protiv Krke, a Obradović ističe da je zadovoljan što na licima igrača vidi osmijeh. Biće i kod njega na licu osmijeh kada ponovo uđe u salu Badalone u kojoj je nekada bio i domaćin. U ovom španskom klubu je zlatnim slovima urezan u istoriju jer im je donio titulu prvaka Evrope 1994. godine.

"Ja volim Badalonu, imam dosta prijatelja tamo, to će ostati uvijek kod mene kako smo bili prvaci Evrope", kazao je Obradović i dodao da su i Španci izašli u susret kada je u pitanju termin meča.

Osvrnuo se trener Partizana i najnovije ime na treningu. Stigao je Tristan Vukčević iz Real Madrida...

"Radi se o talentovanom igraču, ima 18 godina.. I još kad srpski košarkaš - tu nije bilo dileme kada se pojavila ta mogućnost da ga dovedemo. Neće putovati sa nama, odradio je prvi trening, ali imaće priliku da igra. Kao i svi ostali konkuriše za tim. Trojicu ostavljamo u Beogradu, ali svako će dobiti priliku u ovom rasporedu i na njima je da je iskoriste. Moje zadovoljstvo je što mogu da radim sa mladima", kazao je Obradović, pa podvukao:

"Nijedan klub u Evropi ovog nivoa, Evrokupa ili Evrolige, nema toliko mladih igrača koliko mi imamo. Radostan sam zbog toga i svjestan sam da je strpljenje važno u ovom nivou. Nastaviću da im vjerujem".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC