• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FMP nema odgovarajući tretman kod sudija u ABA! Stefanović otvorio dušu: Žao mi je momaka, ne mogu da ih obuzdavam više!

Autor Haris Krhalić

Nenad Stefanović je poslije poraza od Partizana analizirao dešavanja na parketu, ali je pričao i o sudijama...

 Stefanović nakon utakmice sa Partizanom Izvor: MN PRESS

FMP je imao vođstvo u većem delu meča, ali na kraju nije uspeo da napravi iznenađenje. Partizan je slavio u Železniku (86:80).

"Panteri" su se odlično borili, pružili su veliki otpor protiv crno-bijelih, a uprkos porazu su u domaćem timu zadovoljni igrom.

Trener Nenad Stefanović je po završetku meča na konferenciji za medije pohvalio svoje izabranike. Prije svega zbog odnosa prema igri i svega prikazanog, a otkrio je sa kakvim problemima su se suočili pred sam susret.

"Moram da čestitam mojim igračima. Mi smo dan prije meča odjednom imali pet problema u pola sata. Svaka čast svim momcima koji su stisli zube i odlučili da igraju. Skidam im kapu, borili su se do poslejdnje sekunde. Uvijek kažem, kada igramo sa najboljim ekipama je da ih natjeramo da da pokažu maksimum i to je bio slučaj sada", počeo je Stefanović.

Čestitao je ekipi Željka Obradovića

"Imaju dosta dobrih igrača, taman kada misliš da si nekoga zaustavio, neko drugi iskoči. Čestitam im na zasluženoj pobjedi, mislim da bi bilo zasluženo i da smo mi dobili. Mi stvarno imamo dosta problema u posljednje vrijeme, jedini smo klub u ligi koji mjesec dana nije imao utakmicu zbog korone. Bitan igrač nam se povrijedio (Geret Nevels). Rekao sam da su nam potrebni mečevi da se to posloži. Protiv Zadra je bilo dobro, sada je bilo još bolje, ako nastavimo da radimo biće bolje, pobjede će doći."

Zatim je šef struke "pantera" je zatim otvorio dušu i odlučio da javno priča o tretmanu koji imaju kod arbitara.

"Ne komentarišem suđenje, niti pričam za ovu utakmicu danas. Mislim da nemamo odgovarajući tretman za ekipu koja je imala 10-3 u prvom dijelu sezone. Pričam na to da na dva gostovanja ne izvedemo nijedno bacanje za poluvrijeme, a izgubimo meč na jednu loptu. A, mi guramo loptu na niski post konstantno. Neka nam kažu da nismo mi ti koje žele, malo neke stvari gube smisao. Žao mi je zbog momaka. Trude se, rade, ne mogu da ih obuzdavam. Ponašamo se dobro, dvorana je bila popunjena, atmosfera je bila dobra, svi su uživali."

Na kraju se ponovo vratio na sam meč i na to šta je nedostajalo njegovom timu da slavi na kraju.

"Malo nam je falilo svježine, kod vodećih igrača, igrali su malo previše, za mene je sve preko 30 minuta previše. Izundu i Nerandžić nisu trenirali dva dana, primili su infuzije, Radonjić je preskočio dva treninga. Malo svježine, malo nekog doprinosa. Zadovoljan sam i ovako, šestorica dvocifrenih igrača. Mi smo imali 10 srpskih igrača i dva stranca, dobar broj mladih igrača, fali nam rutina. U ovakvoj utakmici na jednu grešku moraju da izađu, da ne bi meč otišao u drugom smijeru. Neki individualni kvalitet nekih igrača je presudio, da smo bili svježiji mogli smo da dobijemo", zaključio je Stefanović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC