• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vjerujem da je zlostavljao ćerku Vlada Divca: Oglasila se bivša supruga Niše Saveljića!

Autor Dragan Šutvić

"Moj bivši muž je izopačen"

 bivša žena niše saveljića vjeruje da je zlostavljao ćerku vlade divca Izvor: MNPRESS

"Moj bivši muž Niša je izopačen, vjerujem da je zlostavljao ćerku Vlada Divca", prenosi "Informer" izjavu bivše supruge nekadašnjeg fudbalera Niše Saveljića.

Njega je ćerka Vlada Divca optužila da joj joj je nanio traumu neprimjerenim porukama koje joj je slao i o kojima je obavijestila roditelje, nakon čega je nastao i fizički sukob slavnog košarkaša i bivšeg fudbalera Partizana u jednom beogradskom restoranu.

Možda će vas zanimati

"Da je obrnuta situacija, da je to neko uradio mojoj ćerki, ja bih ga odrobijala! Priča ne bi stigla u novine, već bi bio mrtav", kazala je Nišina bivša supruga.

"Grozno se osjećam, prije svega zbog djece, jer ne želim da iko upire prstom u njih. Nikolas se i dalje čuje sa Petrom, dobri su drugari. Pozvao ju je i izvinio joj se u moje, svoje i sestrino ime. Ogradio se od svega što je njegov otac uradio. Djeca ne mogu da budu odgovorna za postupke roditelja", dodala je Dijana za "Informer".

"Iskreno ne bih volio da znaju. Baš mi je glupo. Ja ovako iskusan sam se postidio. Prvi put u životu da osjetim energiju kod nekog tako mlađeg. Izvini", navodno je napisao bivši fudbaler Partizana, inače porodični prijatelj porodice Divac koji Petru poznaje još od malih nogu.

"Bonjur. Iskulira me", slao je košarkaševoj ćerki.

"Eee, ne, u gužvi sam pa nije telefon uz mene", odgovorila je Petra na jednu poruku.

"U Sakramentu sam. Javi se", bio je uporan Saveljić u porukama koje su procurile u javnost.

"Ovako samo hoću da Vam kažem da sam razmišljala dugo o ovoj situaciji. Bila sam u šoku kad smo razmijenili onaj telefonski poziv i da sam se u trenutku loše osjećala i da sam bila nesnađena da Vam odgovorim drugačije ili kažem nije u redu. Kako je prošlo malo vremena skupila sam hrabrost da Vam kažem da nije u redu što ste pomišljali na to, a kamoli da ste htjeli i da to ostvarite. Ne znam kako biste se Vi osjećali u situaciji da se ovo dešava Vašoj ćerki. Molim Vas nemojte više da mi pišete", napisala je Petra Divac na očiglednom kraju prepiske.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Seronja

Ocigledno da od ove nemile i 'nekorektne situaciju koju je proizveo Saveljic po Americkom uzoru Petra koristi vrlo svesno da bi od sebe 'apravila zvezdu i borca za prava zena

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC