• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradovića naljutilo pitanje - Ja sam odlučio da ne putuje! Željko pričao o 1. mjestu i jednom igraču: Uvijek sam iskren

Autor Dragan Šutvić

Poslije pobjede protiv Slaska Željko Obradović je dobio i jedno pitanje koje mu se nije dopalo.

 obradović poslije utakmice slask partizan  Izvor: MN PRESS

Partizan nastavlja sa dobrim rezultatima. U Poljskoj je ostvarena laka i ubjedljiva pobjeda za nastavak borbe za prvo mjesto u Evrokupu i prednost domaćeg terena. Pao je Slask (93:71).

Crno-bijeli su dominirali u Vroclavu, izuzev nekoliko minuta u trećoj četvrtini, kontrolisali su dešavanja na parketu i upisali nove bodove. Tako su potvrdili drugo mjesto, a da bi preuzeli vrh moraće da savladaju Trento u posljednjem kolu i da se nadaju da će Huventud da izgubi oba meča.

Možda će vas zanimati

Poslije utakmice je Željko Obradović bio zadovoljan prikazanim. Pohvalio je svoje igrače na borbi, igri i svemu što su učinili na parketu.

"Imali smo i to iskustvo iz prvog meča gdje je i Slask mogao da pobijedi. Igrali smo odlično od početka, osim tih nekih minuta u trećoj četvrtini gdje je nedostajala koncentracija. Važna pobjeda. Česittam mojim igračima i želim sve najbolje Slasku u nastavku sezone", počeo je Obradović.

Potom su ga novinari pitali zašto Rodions Kuruks nije bio u sastavu. To pitanje ga je naljutilo.

"Kuruks nije tu, jer je to moja odluka. Kao neko ko brine o svim igračima i odlučuje u najboljem interesu tima. Ne volim takva pitanja, jer ima 12 igrača u timu koji su bili na terenu."

Nije htio previše da priča o kalkulacijama, mogućem protivniku u nokaut fazi i samoj tabeli.

"Najbolji način da se pripremiš jeste da se spremiš za ono što slijedi. Vidjećemo na kojoj poziciji ćemo završiti, imamo meč i sa Trentom. Prerano je pričati o tome. Najvažnija je prva sljedeća utakmica. Uvijek se trudim da budem iskren, mora da postoji poštovanje prema svakom protivniku."

Zatim je pohvalio mlade igrače.

"Probali smo da se pripremimo na najbolji način. Imam dosta mladih igrača, Madara, Vukčevića, Koprivicu, Smailagića, treba im vrijeme. Ako ste gledali kako sam dijelio minutažu onda ste mogli da primijetite da sam tražio ozbiljan pristup i takvu igru. Srećan sam što mogu da radim sa mladim igračima. Naravno, drago mi je što su tu Panter, Ledej, Lesor, Mur, koji su iskusniji i koji pomažu mlađima", zaključio je Obradović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC