• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čeka nas spektakl! Evo na koga će Jokić u NBA plej-ofu: Samo još dva meča do kraja, ovo su detaljne kalkulacije!

Autor Dragan Šutvić

Djelovalo je da ćemo gledati duel Jokića i Dončića, ali to je sve manje izvjesno.

 kako će izgledati plej of nba lige 21 22  Izvor: Profimedia

NBA liga ulazi u haotičnu završnicu sezone, pa je većini timova ostalo da odigraju još dvije-tri utakmice nakon kojih ćemo znati sve parove plej-ofa, odnosno ko nije uspio da dođe ni do baraža!

Posljednji u nizu timova koji su "izvisili" za plej-in su Lejkersi koji sezonu neće završiti među deset timova na Zapadu. Tako znamo da će u plej-of Finiks, Memfis, Golden Stejt, Dalas, Juta i Denver, odnosno da se za još dva mjesta bore Minesota, L.A. Klipersi, Nju Orleans i San Antonio, a već polako možemo da počnemo i da "spajamo parove".

Možda će vas zanimati

Nas najviše zanima Denver koji trenutno ima skor 47-33 i zauzima šesto mjesto, a može još da se pomjeri za poziciju više ili niže, s tim da je druga opcija daleko manje vjerovatna.

Ako u preostale dvije utakmice, protiv Memfisa i Lejkersa, upišu više pobjeda od Jute koju čekaju tri meča (Oklahoma, Finiks i Portland), onda će skočiti na peto mjesto. Ako kojim slučajem Nagetsi izgube obje utakmice, a Minesota savlada San Antonio i Čikago, tada ih ipak čeka plej-in što niko u Koloradu ne želi.

Više razmišljaju o plej-ofu koji je na korak od njih, a već sada se čini da ih čeka duel sa Golden Stejtom koji je trenutno trećeplasirani, ali i tu može da bude promjena do kraja.

Voriorsi (50-29) će ostati na trećoj poziciji ako upišu makar jednu pobjedu više od Dalasa (49-30) do kraja sezone, ali ne mogu na drugu poziciju koju već drži Memfis. To je izvjesno da će se dogoditi i zato nas najvjerovatnije čekaju dueli Golden Stejta i Denvera, kao i Dalasa i Jute.

Finiks i Memfis će još neko vrijeme morati da sačekaju ime svog protivnika, pošto će Sansi igrati sa igrati sa poraženim iz duela sedmog i osmog na tabeli i boljeg iz meča devetog i desetog.

Memfis će igrati sa boljim iz duela sedmog i osmog na tabeli Zapada, što su sigurno Minesota i Klipersi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC