• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liga 6: Igokea m:tel slavila protiv Širokog i zadržala stoprocentni učinak

Autor Haris Krhalić

Košarkaši Igokee slavili su protiv ekipe Širokog rezultatom 88:72.

 Igokea Široki 88:72 Liga 6 Izvor: FIBA

U četvrtom kolu Lige 6 susrele su se jedine dvije neporažane ekipe u dosadašnjem dijelu završnice Prvenstva BiH za košarkaše. Igokea m:tel je na domaćem parketu savladala ekipu Širokog rezultatom 88:72 i upisala četvrtu pobjedu.

Igokea m:tel – Široki 88:72 (21:13, 28:20. 24:22,15:17)

Domaća ekipa je je bolje ušla u utakmica te su nakon pet odigranih minuta imali isto toliko poena prednosti. U nastavku su „igosi“ napravili seriju 7:0 te pobjegli ekipi Širokog na plus 10. Na kraju prve dionice igre rezultat je glasio 21:13 za domaću ekipu.

Početak druge četvrtine donio je novu miniseriju Igokee od 6:0 te je pomenuta ekipa uspjela stići do 16 poena razlike. Široki je u nastavku nekoliko puta uspio da smanji razliku, ali se na pauzu otišlo sa već pomenutih +16.

U prve tri i po minute trećeg dijela igre gosti su uspjeli da naprave seriju 11:0 te da Igokei priđu samo na pet poena. Uspjela je Igokea da se „probudi“ te je na četiri minute do kraja ove četvrtine pobjegnu ponovo na +16 pri rezultatu 62:46. Nakon tri odigrane četvrtine bilo je 73:55 za Igokeu.

U posljednjoj četvrtini ritam igre je opao pa je tako u prvih pet minuta zadnje dionice Igokea postigla sedam, a Široki samo pet poena. Na kraju je bilo plus 15 za košarkaše Igokee m:tel.

U pobjednočkoj ekipi najefikasniji je bio Dešavn Stivens sa 14 poena. Nikola Tanasković je ubacio 13, Marko Jošilo i Dalibor Ilić po 11 te Stefan Đorđević sa 10 poena. 

Kod gostiju posbeno je bio raspoložen Luka Božić koji je upisao 22 poena. Mate Vučić je dodao 12, Josip Bilinovac te Ive Ivanov po 10 i Mateo Čolak 8 poena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC