• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alimpijević razbio Đorđevićev Fener: Bursa nastavlja da kida, Turska bruji o "plus 20" i plej-of drami!

Autor Nebojša Marković

Turski šampionat je donio vrlo zanimljive dvoboje Burse i Fenerbahčea već u četvrtfinalu, a pobjednika će odlučiti majstorica.

 Bursaspor bolji od Fenerbahčea Izvor: MN PRESS

Nastavlja se sezona za pamćenje za košarkaše Burse! Ekipa koju sa klupe ove sezone maestralno predvodi srpski stručnjak Dušan Alimpijević ubjedljivo je savladala Fenerbahče u drugom meču četvrtfinalne serije plej-ofa turskog šampionata!

Poslije trijumfa 97:77, Bursa je izjednačila rezultat na 1:1 u pobjedama i tako pokazala Feneru da će se i ono dosta toga pitati!

Alimpijević, koji je na iznenađenje košarkaške Evrope doveo Bursu do finala Evrokupa izbacivši na tom putu i Partizan, očigledno je uspeo da odlično pripremi svoje izabranike za drugi meč sa Fenerbahčeom.

Od početka susreta je Bursa nametnula svoj prepoznatljivi ritam. Ekipa Aleksandra Đorđevića je nešto bolje igrala u prvih 20 minuta, ali u nastavku je postalo jasno da će Bursa uspjeti da ostvari sigurnu i ubjedljivu pobjedu.

Ta prednost Burse je do kraja susreta samo nastavljala da raste, kada se Fenerbahče "raspao", uvidjevši da neće moći da preokrenu rezultat.

Sada slijedi majstorica, a pobjednik tog susreta igraće protiv boljeg iz okršaja Gazijantepa i Darušafake, koji će takođe pred sobom imati odlučujući meč serije.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hj

Hhhk

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC