• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vestbruk hoće da ide, Lejkersi imaju jedan uslov! Eksplozivni plej izabrao tri tima, ali postoji veliki problem!

Autor Haris Krhalić

Rasel Vestbruk želi da napusti Los Anđeles, ali postoji problem sa njegovim trejdom.

 Rasel Vestbruk želi trejd Izvor: Profimedia

Kada je Rasel Vestbruk došao u Los Anđeles mnogi su očekivali napad na titulu zajedno sa Lebronom Džejmsom. Umjesto toga su Lejkersi doživjeli potpuni krah.

"Jezeraši" nisu uspjeli ni da se plasiraju u plej-of, a kamoli da dođu do same završnice. Očekivano, odmah su krenule priče o pravljenju novog tima, dolascima/odlascima. U centru pažnje je Vestbruk koji želi da napusti klub.

Prema pisanjima američkih medija Vestbruk želi da bude trejdovan i već je saopštio čelnicima kluba da bi volio da to bude jedan od tri tima - Golden Stejt, Milvoki ili Majami. Međutim, tu postoji nekoliko problema. Prvi je što spomenuti timovi nisu pokazali interesovanje za njega, a drugi je još veći.

"Lejkersi nemaju namjeru da u sklopu potencijalnog trejda za Vestbruka koriste pikove prve runde", piše portal "Atletik".

Kako se navodi pojedini timovi su se raspitivali i svi žele pikove uz to, a to je nešto što čelnici franšize iz "grada anđela" ne planiraju da učine. Ukoliko ne pronađu pravo rješenje, eksplozivni plejmejker bi mogao da ostane.

Inače, Vestbruk ima još godinu dana ugovora vrijednost čak 47 miliona dolara. Ima "igračku opciju" što znači da sam može da odluči da li će ostati u Lejkersima ili ne, ali ukoliko ne želi da aktivira tu opciju onda ostaje bez spomenute svote novca. Dakle, jasno je da će aktivirati tu opciju, a onda će čekati šanse za trejd...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC