• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anđušića iznenadila Pešićeva odluka - Dogovor je bio drugačiji! Danilo otkrio detalje: Za sve sam saznao iz novina!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Danilo Anđušić pričao je o izostavljanju iz reprezentacije Srbije za Eurobasket.

 Danilo Anđušić iznenađen što nije na spisku reprezentacije Srbije Izvor: MNPRESS

Danilo Anđušić se nije našao na spisku selektora Svetislava Pešića za predstojeći Eurobasket. Srpski košarkaš je odmah poslije toga reagovao, a sada je detaljnije pričao o svemu tome.

Novi igrač Partizana priznao je da ga je ostao iznenađen kada je pročitao širi spisak selektora i da takav nije bio dogovor sa ekipom. Dobio je drugačije obećanje.

Možda će vas zanimati

"Bio sam jako iznenađen kada sam vidio spisak. Nije mi bilo jasno s obzirom na sezonu kakvu sam imao, u ekipi koja je igrala top 8 u Evroligi i s obzirom na partije u posljednje dvije-tri godine i za klub i za reprezentaciju. Dogovor je bio da se čujemo po završetku prethodnog 'prozora', a prije okupljanja. Niko me nije pozvao, za sve sam saznao iz novina", rekao je Anđušić za portal "Nova".

Ispričao je i da je po završetku sezone sa Monakom ekspresno krenuo u Srbiju da bi bio uz "orlove", ali je potom došlo do dogovora i nije zaigrao za nacionalni tim.

"Reprezentacija je za mene prije svega velika čast i uvijek sam bio tu, da se odazovem pozivu. Baš iz tog razloga sam odmah po završetku sezone u Monaku, odmah po slijetanju iz Liona u 3 sata ujutru krenuo i došao u Beograd misleći da cu biti dio tima. Vjerovao sam i spremao se za to. Ništa od toga nije bilo, jer kako je rečeno, bilo je malo vremena za trening sa ekipom. Po dogovoru, i to sam, naravno, prihvatio."

Imao je jasnu poruku za sunarodnike i ekipu za predstojeće obaveze.

"Uvijek sam bio realan i žestoko radio za sve što sam postigao. Zato mislim da sam zaslužio mjesto na širem spisku. Nema potrebe za bilo kakvim senzacionalnim naslovima, jer ovo je samo moje mišljenje, ništa više. Reprezentaciji želim samo najbolje, bio ja dio ekipe ili ne. Želim da vrate zlato kući, gdje i pripada. Biću vjerni navijač, kao i uvijek do sada", zaključio je Anđušić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC