• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok - Teška povreda pleja Srbije: Avramović propušta Evropsko prvenstvo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bek Partizana neće moći da provede ljeto u repreznetaciji.

 Aleksa Avramović zbog povrede ne igra za Srbiju Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Katastrofalne vijesti stižu iz tabora reprezentacije Srbije! Aleksa Avramović, najbolji igrač Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, propušta Eurobasket koji se igra tokom septembra. Bek Partizana će propustiti naredna dva mjeseca jer mu je ruka trenutno u gipsu, a samim tim ne može da se stavi na raspolaganje selektoru Pešiću!

Avramović je obnovio povredu desne ruke, zbog čega će tokom naredne četiri nedjelje morati da nosi gips, prenosi "Mozzartsport".

Možda će vas zanimati

Čovjek koji je po mišljenju javnosti trebalo da bude nasljednik precrtanog Miloša Teodosića na predstojećem turniru moraće da pauzira dugo, a to će biti veliki hendikep za nacionalni tim i selektora Svetislava Pešića. Ostaje da se vidi kako će "Kari" nadoknaditi izostanak čovjeka koji je tokom sezone u Partizanu imao neke impresivne partije, a u dresu Srbije tokom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo bio najbolji igrač.

Aleksa je cijele sezone igrao za Srbiju:

Na mečevima kvalifikacija bek iz Čačka je doživio tešku povredu desne šake. Bilo je na utakmici protiv Letonije, ali je i nekoliko dana kasnije želio da nastupi protiv Belgije. Igrao je sa bandažom na ruci i sve je prošlo u redu, ali je u međuvremenu Aleksa Avramović obnovio povredu desne ruke!

Nakon precrtavanja Miloša Teodosića i povrede Alekse Avramovića, Srbija bi mogla da bude u problemu kada su u pitanju igrači koji igraju na mjestu plejmejkera. Kao prva opcija ostaje najbolji igrač Evrope Vasilije Micić, dok će mu u kreaciji pomagati Ognjen Jaramaz i Nemanja Nedović kojima to nisu primarne pozicije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC