• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić na ovih 15 košarkaša računa za Grčku! Saopštio je i kad ćemo znati konačan spisak za Eurobasket

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Selektor "orlova" Svetislav Pešić ne žuri sa odlukom o konačnom spisku Srbije za Eurobasket.

 Svetislav Pešić 15 igrača za Srbija - Grčka Izvor: MN PRESS

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić obratio se danas medijima pred prijateljsku utakmicu sa Grčkom, a na istoj je saopštio i novu informaciju o sastavu Srbije za predstojeći Eurobasket.

Nakon što je prethodno sa spiska "otpao" kapiten Miloš Teodosić, Pešić je ostao sa ukupno 16 košarkaša koji su iznijeli prethodne utakmice sa Slovenijom, Njemačkom i Italljom, a konačnih 12 za Eurobasket ćemo još sačekati - pošto je odlučio da "sječe" samo meč po meč.

Možda će vas zanimati

 Tako u predstojeće dve prijateljske utakmice (Grčka i Turska) nećemo vidjeti samo kapitena Nemanju Bjelicu, sastav će se određivati meč po meč, sve do početka Eurobasketa.

"Kad krenemo za Prag, a tamo letimo 1. septembra. Odredićemo sve 24 sata pred polazak", rekao je Pešić na konferenciji za medije i potom objasnio kojih 15 igrača su sa timom za Grčku, dok će večeras trojici saopštiti odluku da neće nastupiti na tom susretu.

Tu su sljedeći igrači: Ognjen Jaramaz, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Vasilije Micić, Dejan Davidovac, Vladimir Lučić, Ognjen Dobrić, Nemanja Nedović, Boriša Simanić, Nikola Kalinić, Marko Jagodić-Kuridža, Dušan Ristić, Nikola Milutinov, Nikola Jokić i Filip Petrušev.

Kakva je situacija sa povredama?

"Nedović je pao na kuk, dobro je i sve je u glavi, velika njegova želja da se oporavi doprinosi da se oporavlja dobro. Mi tek večeras poslije treninga određujemo ekipu. A poslije možemo i nakon meča pred Tursku da mijenjamo tim. Bjelica je mnogo bolje, ali neće igrati ove dvije utakmice. Gudurića ćemo da vidimo, a ostali su manje više tu. Kapiten je zdrav. svaki dan je trening", rekao je selektor ostavljajući tako enigmu oko sastava za Eurobasket.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC