• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Foto ubod - Teodosić ipak na "spisku" Srbije! Domaćini Eurobasketa napravili propust, pogriješili pola reprezentacije!

Autor Dragan Šutvić

Košarkaška reprezentacija Srbije sa Teodosićem, Simanićem i Petruševim? Ne, pogriješili su...

 česi pogriješili pola reprezentacije srbije  Izvor: MN Press/MONDO/Nikola Lalović

/Od izveštača Monda sa Eurobasketa Nikole Lalovlća/

Košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je jutros u Prag i smestila se u hotel ispred kog su ih dočekali novinari beogradskih redakcija, a tek večeras u 20 časova odradiće i prvi trening uoči početka Eurobasketa. Prema ranije utvrđenom protokolu, prvo su Izraelci utrčali u "O2 arenu", gdje organizatori i dalje pred mečeve zakazane za petak - testiraju brojne stvari, između ostalog i funkcionalnost velikog semafora.

Tako su sređivali i grafiku koja se tiče košarkaške reprezentacije Srbije, ali se tu upravo dogodio jedan propust - malo više su promašili spisak igrača koje je sa sobom poveo selektor Svetislav Pešić.

Na spisku koji je čitavo jutro stajao na semaforu pojavilo se ime kapitena Miloša Teodosića čije je "precrtavanje" izazvalo veliku pažnju javnosti, pa je selektor Pešić na konferenciji za medije morao da objašnjava iskusnog plejmejkera nema jer se koncepcijski ne uklapa u njegovu reprezentaciju. Teodosić je bio jedan od prvih koji su "otpali" sa šireg spiska reprezentacije, ali nije i jedini koga su organizatori nespretno dopisali na semafor.

Tu su još i Boriša Simanić, Alen Smailagić, Filip Petrušev, Balša Koprivica i Nikola Jović, što će reći da je tačno polovina imena na semaforu bila pogrešna. 

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Podsjetimo, Srbiju će na Eurobasketu predstavljati sljedeći košarkaši: Vasilije Micić, Ognjen Jaramaz, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Dejan Davidovac, Marko Jagodić-Kuridža, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Dušan Ristić.

Srbija će na startu biti bez Nikole Milutinova koji nije doputovao u Prag, a više detalja saznaćemo od selektora Pešića koji će se novinarima obratiti na konferenciji za medije u 21 čas.

Prvi meč Srbija igra protiv Holandije u petak (1. septembar) od 21 čas, a potom "orlovima" slijede dueli sa domaćinom Češkom (3. septembar), nakon čega slijedi dan pauze.

Zatim dolaze mečevi sa Finskom (5. septembar) i Izraelom (6. septembar). Grupnu fazu u Pragu i pred, svi se nadaju, selidbu u Berlin Srbija "zatvara" protiv Poljske (8. septembar).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC