• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandalozne uvrede za Svetislava Pešića! Teodosićev brat i poznati doktor šokirali Srbiju! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Brat srpskog košarkaša Miloša Teodosića našao se u društvu koje je vrijeđalo selektora košarkaške reprezentacije Srbije.

 uvrede za svetislava pešića  Izvor: MN PRESS

Selektor Srbije Svetislav Pešić izabrao je 12 igrača za Evropsko prvenstvo, a sa njegovog šireg spiska prvi je otpao Miloš Teodosić. Plejmejker iz Valjeva napustio je kamp nacionalnog tima već na početku priprema, kasnije sa saigračima proslavio "reprezentativnu penziju", a selektora Pešića pustio da priča o razlozima rastanka.

Prethodnih dana situacija se potpuno smirila, dok nije isplivao šokantan snimak! Na njemu je Jovan - rođeni brat Miloša Teodosića - koji na jednoj privatno zabavi uživa uz uvrede za selektora. U društvu poznatog doktora Boška Đukanovića, nekada prvog čovjeka KK Metalac iz Valjevo, Jovan Teodosić stoji kraj pevača koji užasnim stihovima vrijeđa čovjeka koji je kao selektor srpskoj košarci donio neke od najvećih pobjeda i medalja.

Pešić trenutno vodi reprezentaciju na Evropskom prvenstvu gdje je Srbija jedan od glavnih favorita, ali za Teodosićevog brata i Đukanovića koji je i sam otpjevao jedan stih, očigledno postoje i bitnije stvari - njihov lični "rat" sa Karijem jer Teo nije u timu. Oni su iskoristili priliku da pogrdnom pjesmom pošalju poruku trofejnom treneru, a logično je zaključiti da je razlog baš "precrtavanje" Miloša Teodosića.

"Svetislave, Svetislave, dođi nam do klupe, da ti doktor i profesor stave ga u d**e, da ti doktor i profesor stave ga u d**e. Sad u grobu, sad u grobu, prevrće se Duda, Svetislave, selektore, poližeš nam m**a", stihovi su koji su šokirali Srbiju! Reprezentaciji u ovom trenutku, nakon sjajnih igara na početku Evropskog prvenstva, uopšte nisu potrebne ovakve scene i dešavanja koja bi mogla da poremete fokus sa osvajanja zlatne medalje - prve nakon Istanbula 2001. i Indijanapolisa 2002. godine, kada je Pešić bio selektor Jugoslavije.

Ovo je užasan snimak koji je izazvao mnogo pažnje u srpskoj košarci:

Pogledajte

00:32
SKANDALOZNE UVREDE TEOVOG BRATA I POZNATOG DOKTORA NA RAČUN PEŠIĆA: Srbija bruji o ovome šta su uradili!
Izvor: Twitter
Izvor: Twitter

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Sve i da je Kari najgori, ovo više govori o njima, nego o njemu. A Teo potrošač lopti i vremena u reprezentaciji, izigrava boga, a u klubovima gdje se pita trener svira po notama

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC