• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Vasom uzeo dvije evropske titule, pa se vratio: Ništa od penzije, Krunoslav Simon potpisao za Cedevitu!

Autor Haris Krhalić

Iskusni hrvatski košarkaš se nakon osvojene još jedne Evrolige sa Efesom i nastupa na Eurobasketu vraća u Zagreb!

 Krunoslav Simon potpisao za Cedevitu Izvor: Instagram/vasamicic13

Sa 38 godina, poslije dvije titule prvaka Evrope Krunoslav Simon se vraća u Zagreb! Ovaj 38-godišnji bek se nakon tačno decenije u inostranstvu vraća u svoj rodni grad. Počeo je karijeru u KK Zagrebu, a po svemu sudeći završiće je u Cedeviti junior

Nakon čak 10 sezona u Zagrebu za koji je nastupao od 2002. do 2012. godine igrao je za Unikahu, Lokomotivu Kubanj, Olimpiju iz Milana i posljednjih pet godina Efes. U timu sa Vasilijem Micićem uspio je da osvoji dvije titule u Evroligi u prethodne dvije sezone. Njegov doprinos tome je bio toliki da mu je Efes povukao dres sa brojem 44 iz upotrebe!

Sada se vratio u Cedevitu junior, tim koji se takmiči samo u ligi Hrvatske i uglavnom tu igraju mladi i perspektivni hrvatski košarkaši kojima će Simon biti uzor i putokaz. Govorilo se da je spreman za penziju, govorilo se da bi mogao u Cibonu u kojoj bi mogao da igra ABA ligu, ali to se nije desilo.

"Kao što već znate odlučio sam da karijeru nastavim u jednom od zagrebačkih klubova. Nije bila lagana odluka, ali na kraju sam se odlučio za Cedevitu junior. Odlučio sam se za nju jer mislim da je klub vrhunski uređen, da je u klubu dobra atmosfera i rade mnogo s mladim igračima. Ja se nadam da s mojim iskustvom mogu da pomognem mladim igračima i da budemo što bolji. Srećan što se priključujem Cedeviti Junior, sigurno je to klub koji ima ambicije, ambicije imam i ja, iako imam 38 godina. Baš se veselim ovoj saradnji i sezoni koja je pred nama“, rekao je Simon za klupski sajt.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC