• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zzvezda dobila šamar na pripremama - izgubila 39 razlike! Krah crveno-bijelih i povreda jednog od najboljih igrača!

Crveno-bijeli su izgubili na Kipru.

 Crvena zvezda izgubila 39 razlike od Olimpijakosa Izvor: TV Arena sport/screenshot

Crvena zvezda doživjela je drugi poraz na pripremama i to ubjedljivo. Izgubila je od Olimpijakosa na turniru na Kipru - 94:55 (24:13, 23:24, 27:12, 20:6). U meču koji služi kao posljednja priprema pred početak nove sezone, protiv evroligaškog tima, odigrala je jedan od najlošijih mečeva do sada. Protiv Peristerija se izvukla, sada nije u tome uspjela. Uz to se povrijedio i Ognjen Dobrić...

Tim Vlade Jovanovića vratiće se u Beograd i imaće dosta stvari koje će morati da popravi sa ekipom. Ovaj duel pokazao je jasno sve mane u igri i imaće dosta posla da ispravi nedostatke. Jasno je, rezultat na pripremama nije u prvom planu, ali ovakve partije neće smjeti da se dogode ni u ABA, ni u Evroligi. Stiglo je prvo upozorenje.

Započela je Zvezda meč veoma loše, Olimpijakos je počeo duel serijom od 11:0, razlika je brzo otišla na "+14" (20:6), a dvocifreni broj poena prebacila je tek u završnici prvog kvartala (22:10). Nikola Ivanović i Luka Mitrović pokrenuli su tim u drugom kvartalu (37:30), ali su kola brzo otišla nizbrdo. Razlika je brzo opet otišla na dvocifrenu, a Stefan Marković je trojkom uz zvuk sirene dao kakvu-takvu nadu pred drugo poluvrijeme (47:37).

Držao se srpski tim na startu treće dionice, ali je grčka ekipa tada ubacila u "petu brzinu". Razlika je brzo počela da raste i na kraju tog kvartala bilo je "+25" (74:49). U poslednjem kvartalu razlika je nastavila da raste i na kraju je otišla sa maksimalnih "+39" (94:55). Da stvari budu gore, na oko dva minuta prije kraja meča se povredio Dobrić. Izašao je iz igre uz pomoć ljekara, ali je mogao da se osloni na nogu, što je svakako dobra vijest pošto je u jednom trenutku ostao da leži na parketu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC