• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajicama" prijeti negativni rekord na Mundobasketu? Amerikanke srušile jedan iz 1990, a mogu i na Srbiju!

Autor Dušan Ninković

Reprezentacija SAD predstavlja kaznenu ekspediciju na Svjetskom prvenstvu u Australiji.

 Amerika-moze-da-pobijedi-BiH-rekordnom-razlikom Izvor: YouTube/ FIBA - The Basketball Channel

Najbolje reprezentacije sveta trenutno učestvuju na Svjetskom prvenstvu u Australiji, a košarkašice SAD jutros su ubjedljivom pobjedom protiv Južne Koreje postavile rekord šampionata! Za samo 40 minuta košarke postigle su čak 145 poena, što nijednoj ekipi prije njih nije pošlo za rukom na Svjetskim prvenstvima. I sada zbog toga Bosna i Hercegovina opravdano strijepi...

U posljednjem meču grupne faze prvoplasirani tim grupe A će odmjeriti snage sa najslabijom ekipom u grupi, a u Bosni i Hercegovini se plaše da bi danas postignut rekord mogao biti oboren... Taj meč na programu je sutra ujutru i pitanje pobjednika uopšte se ne dovodi u pitanje, a jedina tema je da li je Amerikanke igrati opušteno zbog obezbijeđenog mjesta u grupi ili će i na ovom meču iz sve snage ići na koš "zmajica".

Ukoliko to bude slučaj, ne bi bilo iznenađenje da novom senzacionalnom partijom obore svoj rekord, što bi bio potpuni debakl izabranica selektora Gorana Loje. Tim je do sada upisao četiri poraza i nijednom nije bio blizu iznenađenja, pa nemaju čemu da se nadaju ni u okršaju sa najdominantnijom ekipom na turniru!

Inače, Amerikanke su oborile rekord ženske reprezentacije Brazila iz 1990. godine. One su tada Maleziji ubacile 143 poena, što je Amerika jutros nadmašila u posljednjim sekundama meča. U tome su najbitniju ulogu odigrale Džons sa 24 i Vilson sa 20 poena, dok je još šest košarkašica imalo dvocifren učinak. Podsjećamo, ukoliko reprezentacija Srbije završi grupnu fazu na četvrtoj poziciji u grupi B, SAD će biti srpski rival u četvrtfinalu Mundobasketa.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC