• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal na Zvezdinom meču - pao dio plafona! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatna dešavanja na utakmici Crvene zvezde i Efesa...

 pao plafon na utakmici efes crvena zvezda  Izvor: Sportklub/Screenshot

Skandal na utakmici Crvene zvezde, dio plafona pao je usred meča sa Efesom u "Sinan Erdem domu"! Haos se dogodio na početku treće četvrtine meča u Istanbulu. Srećom, niko nije bio na tom dijelu terena u momentu kada je dio pao, tako da nije bilo povrijeđenih. Nije tačno poznato šta je palo, mada po snimcima djeluje da je u pitanju deo plastike sa plafona. Fortuna je bila na strani igrača, pošto su pukom srećom izbjegli udar.

Ovako nešto zaista se rijetko viđa na terenima i nešto što svakako ne bi smjelo da se dešava. Incident se dogodio na početku drugog poluvremena. Stefna Marković je prevodio loptu u momentu kada je domaći tim imao prednost (41:39). Igrači su se rasporedili u napadu i tada je dio pao na parket. Sudije su ekspresno prekinule meč. U tim trenucima svi na terenu gledali su u vis i pokušavali da ustanove šta se dogodilo. Neko iz organizacije turskog tima utrčao je na teren i sklonio taj dio sa parketa.

Što se utakmice tiče, Zvezda je pružila dobar otpor aktuelnom prvaku Evrope, ali nije uspjela da napravi iznenađenje (72:59). Prelomio je početak posljednjeg kvartala u kom je domaćin od "+4" (56:52) došao do dvocifrenog vođstva (63:52) i sačuvao je stečenu prednost do kraja. U narednom kolu srpski tim dočekuje Panatinaikos i nekadašnjeg trenera Dejana Radonjića u Beogradu. Pogledajte kako je izgledao incident u Istanbulu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC