• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman poslije Zvezde obećao - Dići ću tri prsta na svakom meču! Pomenuo Željka i Partizan, pa odmah zakazao finale!

Autor Dragan Šutvić

Ergin Ataman će na svakom meču Evrolige ove sezone dići tri prsta. Zašto? Jer ima poruku!

 ergin ataman o tri prsta  Izvor: Profimedia

Efes je u novu sezonu Evrolige ušao pobjedom nad Crvenom zvezdom na svom terenu. Uz sjajnu igru Vila Klajburna i Vase Micića, uz veterana Brajanta Danstona koji je povukao kada je bilo potrebno tim Ergina Atamana je došao do trijumfa. 

Možda će vas zanimati

A odmah poslije pobjede nad crveno-bijelima turski trener je poslao svoj tim u finale, a uz to je izabrao i protivnika svog tima u borbi za pehar Evrolige! U intervjuu "Gazeti" rekao je da očekuje Efes i Olimpiju iz Milana u borbi za titulu prvaka Evrope.

"Prošle sezone mi je mantra bilo odbrojavanje pobjeda koje su nam potrebne do osvajanja druge titule. Ovaj put ću šetati oko terena sa podignuta tri prsta. Neću trošiti riječi, dovoljno je samo da pokažem broj", rekao je Ataman, očigledno najavljujući treću uzastopnu titulu prvaka Evrope.

On je istakao da je konkurencija u Evroligi jaka, da postoji šest timova koji će juriti titulu, a da će još nekoliko pokušati da uđu u Top 8. Tu se našao i jedan srpski tim!

"Evroliga je jako teška i takmičarski nastrojena. Postoje tri para sa šest timova koji su vrlo blizu po kvalitetu. Za Fajnal for će se boriti Efes, Real, Barselona, Milan, Olimpijakos, pa čak i Monako koji je izuzetno povisio budžet i ima sjajne igrače. Za plejof će se boriti Fenerbahče, Bajern, Makabi, Panatinaikos i Partizan koji sa povratkom Obradovića i domaćim terenom može da napravi razliku. Tu je i Virtus koji može da iznenadi", dodao je on.

Ipak, finale je po njemu već zakazano!

"Olimpija iz MIlana se pojačala na ključnim mjestima kada su izgubili Ćaća. Za mene je Olimpija najteži protivnik i evo sada ću reći: Milano i Efes će igrati u finalu Evrolige i to će biti sjajno finale", naglasio je Ataman.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC