• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda je tim koji se neće predati u Evroligi! Trener Reala poslije pobjede priznao: Namučili su nas!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Real Madrid je pobijedio Crvenu zvezdu sa 16 poena razlike, ali na kraju je i Ćus Mateo priznao da to nije realan odnos snaga na terenu.

 Trener Real Madrida pohvalio Crvenu zvezdu Izvor: Youtube/Real Madrid Baloncesto

Real Madrid je poslije dva uzastopna poraza pobijedio u Evroligi, a "žrtva" je bila Crvena zvezda. Poslije trijumfa 72:56 trener "kraljevskog kluba" Ćus Mateo je istakao prvu četvrtinu kao ključnu, kao i njegov kolega sa druge strane Vladimir Jovanović

On nije bio zadovoljan nekim aspektima igre u drugoj i trećoj četvrtini, ali na kraju je morao da se zadovolji poslije bitne pobjede i prekidanja niza poraza u Evroligi. 

"Mislim da smo dobro počeli meč sa dobrom dinamikom, intenzitetom i imali smo dobru prvu četvrtinu. Izgubili smo taj intenzitet u drugoj četvrtini kada smo imali previše izgubljenih lopti i to je dozvolilo Crvenoj zvezdi da nas pritisne. Dobro smo reagovali na njihovu igru, na vrijeme smo podigli intenzitet odbrane u trećoj četvrtini i četvrtom dijelu igre. Mislim da smo dobili jako bitan meč i vjerujem da je na kraju ovo bio dobar meč, pogotovo defanzivno dok smo defanzivno izgubili previše lopti", ispričao je Mateo poslije meča. 

Španski stručnjak je istakao da je Crvena zvezda nezgodan rival i tim koji se u Evroligi neće predavati ni u jednom meču, čak iako za sada nema pobjedu. 

"Bitno je da se pozicioniramo što bolje, da pobijedimo što više mečeva. Sada smo u dobroj poziciji, a naravno Crvena zvezda je tim koji igra jaku odbranu i oni se sigurno neće predati u Evroligi. Iako nisu još uvijek pobijedili, nama su čak i ovdje na domaćem terenu otežali posao", objasnio je Mateo.

Novinare je zanimalo i kako je motivisao igrače da dignu nivo igre nakon što je Zvezda stigla na "minus pet", a on je bio kratak:

"Vjerujem da nije bitno šta sam im rekao, nisu reagovali samo zbog mojih riječi", završio je Mateo. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC