• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izvlačili mu jezik u banci, nije prvi put pao u nesvijest! Objavljene prve informacije o košarkašu, imao upalu pluća

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Oglasio se i doktor Urgentnog centra o poznatom Francuzu Alfa Kabi

 Alfa Kaba onesvijestio se u banci Izvor: MN PRESS

Košarkaš Budućnosti Alfa Kabasrušio se u srijedu u jednoj banci u Podgorici, a nekoliko sati kasnije objavljeni su prvi detalji o njegovom zdravstvenom stanju.

"Nije životno ugrožen, ali mora da se obavi kompletna dijagnostika, neurološka i kardiološka, kako bi se utvrdilo šta mu se desilo. To će malo potrajati", rekao je direktor Urgentnog centra Nebojša Brnović za portal Press.

“Čuli smo jak, tup udarac. Obezbjeđenje je dotrčalo do košarkaša, koji je ležao na podu. Svi su bili u šoku. Pokušali su da ga osvijeste i izvlačili su mu jezik da se ne uguši. Jedna od službenica je odmah donijela bokal sa vodom, sa kojom su ga posuli, nakon čega se nakon nekoliko sekundi osvijestio. U tim trenucima pozvali su i Hitnu pomoć. Sve vrijeme sa košarkašem, koji je sjedio na podu, pričao je čovjek, koji je došao da mu pomogne oko papirologije u banci”, rekao je očevidac drame za isti izvor.

Kaba je nedavno imao upalu pluća, a 2. oktobra pao je u nesvijest i tokom treninga pred meč sa Splitom, u prvoj utakmici nove sezone, objavile su "Vijesti".

"Odradili smo kompletnu dijagnostiku, čekamo kako će da odreaguje na terapiju. Bio je jutros u jako lošem stanju, kažu mi da je sada bolje", rekao je trener Budućnosti Vladimir Jovanović na konferenciji za novinare nakon utakmice sa Splitom, 2. oktobra.

Iz predostrožnosti, nekadašnji košarkaš srpskog kluba Mege propustio je nakon toga dvije utakmice, ali je u posljednje vrijeme nastupao u veoma napornom ritmu. U utorak uveče je bio najbolji igrač ekipe u Evrokupu protiv Promiteasa (14 poena, 13 skokova) i na terenu je proveo 26 minuta.

S obzirom na to da mu je ponovo pozlilo, ne bi trebalo očekivati da Francuz trenira dok svi ne budu uvjereni da je sa njim sve u redu. Kaba je rođen 1996. godine, seniorsku karijeru je praktično počeo u Megi od 2015. do 2017, a potom je nastupao za Asvel, Bulazak, Nanter i prošle sezone za Gazijantep. Reprezentativac je Gvineje.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC