• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA košarkaš potpuno nag napadao žene: Dobio otkaz, pričao o "mentalnom zdravlju", a onda su isplivali užasni detalji

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Džoš Primo je sa samo 19 godina po svemu sudeći završio NBA karijeru zbog nasilničkog ponašanja prema ženama.

 Dzos Primo se skidao go i napadao zene Izvor: Profimedia

Sve je šokirala odluka San Antonio Sparsa da otpuste 12. pika sa NBA drafta 2021. godine Džoša Primoa, kanadskog beka koji je sa 19 godina igrao odličnu košarku i nedavno je potpisao ugovor koji mu je u naredne dvije godine garantovao još 8.500.000 dolara zarade.

Taj novac će Primo i dobiti, ali je sa 19 godina objavio da se povlači na neko vrijeme iz košarke zbog mentalnih problema. Svi su se čudili što je sve tako odjednom odrađeno samo nekoliko dana nakon potpisivanja novog ugovora, a sada su isplivali šokantni detalji o ovom sada već bivšem NBA košarkašu.

Kako je za "ESPN" naveo advokat Toni Bazbi Džoš Primo je otpušten jer su ga žene koje rade u organizaciji San Antonio Sparsa optužile da ih je napadao i da se skidao potpuno go pred njima! Ovaj advokat je postao poznat po slučaju kada je zastupao nekoliko žena koje je na isti način napao NFL kvoterbek Klivlend Braunsa Dešon Votson.

Sada se navodi da je Primo pred nekoliko žena više puta bio potpuno nag i da ih je napadao. A evo šta je rekao u svojoj izjavi povodom otkaza:

"Znam da ste svi iznenađeni današnjom informacijom, ali ja sam tražio pomoć kako bi se izborio sa nekiim traumama koje sam doživio u prošlosti i uzeću vremena da se posvetim svom mentalnom zdravlju potpunosti. Nadam se da ću u budućnosti moći da govorim o ovim problemima, koje su osjetili i drugi ljudi, ali sada želim da poštujete moju privatnost", napisao je on u zvaničnom saopštenju.

Primo je do sada u karijeri na 54 NBA meča postizao prosječno 5,9 poena i San Antonio je planirao da im 19-godišnjak bude kičma tima u narednom periodu. Zato su trejdovali neke bekove prošle sezone, ali teško da će se Primo vraćati u NBA poslije ovog skandala.

Sada više treba da brine o suđenju, tužbama i kazni koja ga najvjerovatnije čeka nego o košarci. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC