• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović ima kadrovskih problema pred Panatinaikos: Upitan i Amerikanac!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Željko Obradović je pred put u Atinu pričao o Panatinaikosu i problemima sa povredama.

 Željko Obradović izjava pred Panatinaikos Izvor: MN PRESS

Partizan igra protiv Panatinaikosa u Atini u četvrtak (20.30 časova), a u tom meču mogao bi da bude oslabljen neigranjem Džejmsa Nanelija. Potvrdio je to trener srpskog kluba Željko Obradović koji je u najavi meča pričao o narednom protivniku, ali i o problemima koje ima unutar tima sa povredama. Već je poznato da Aleksa Avramović i Alen Smailagić još uvijek nisu spremni za povratak na teren.

U razgovoru sa srpskim novinarima pred put u Grčku otkrio je stanje sa timom. "Naneli nije trenirao, ne osjeća se dobro, ne znam da li će putovati sa ekipom. Smailagić je dobro, uskoro će početi sa treninzima, vidjećemo kada će moći da igra. Ne očekujem ga još dvadesetak dana. Kada je Aleksa u pitanju, nosiće gips još tri nedjelje, tako sam ja razumio", rekao je Obradović.

Slijedi duel sa Panatinaikosom koji će igrati sa NBA pojačanjem Dvejnom Bejkonom, pošto ga je Dejan Radonjić odmarao za vikend. "Vjerovatno će i Bejkon igrati. Ali, to ne znači da se nismo spremali za ostale igrače. Plasman na tabeli ne znači ništa, sve utakmice igrali su u egalu i zaslužuju poštovanje. Moraćemo da odigramo dobar meč ako želimo da budemo na nivou prethodnih igara."

Na kraju je prokomentarisao partije Tristana Vukčevića i Balše Koprivice u pobjedi protiv Mege. "Mi tokom sezone igramo najmanje 60 utakmica, ovo je tek deseta. Svi će dobiti priliku, trener je uvijek zadovoljan kada može da raspodijeli minutažu. Uvijek se trudim da tim vodim u najboljem interesu ekipe. Kada god mogu dajem priliku svima, samo od njih zavisi", zaključio je Obradović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC