• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobio 52.000.000 dolara da ne igra košarku: Morali da ga odstrane iz tima, plaćali mu 6 godina da sjedi kući!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kris Boš je konačno dobio svoj posljednji ček od Majami Hita!

 Kris Boš dobio posljednju platu Izvor: Profimedia

Kris Boš je upravo podigao svoju posljednju NBA platu! Nekada sjajni krilni centar koji je u karijeri nastupao za Toronto i Majami je sada dobio posljednju ratu od 434.393 dolara  Majami ga neće više plaćati. Od 2017. godine, kada je zvanično otpušten, Boš je dobijao skoro milion dolara mjesečno, tj. dvije mjesečne rate od po 434.393 dolara!

Nakon što je osvojio dvije titule zajedno sa Dvejnom Vejdom i Lebronom Džejmsom, čuvena "velika trojka" se raspala, nakon što je Lebron otišao nazad u Klivlend. To je otvorilo prostor za 118.000.000 dolara koliko je iznosio petogodišnji Bošov ugovor u NBA. 

Ipak, uskoro su počeli problemi sa zdravljem, pa je nakon Ol-Star meča 2015. godine Boš primljen u bolnicu nakon što mu je pronađen krvni ugrušak u plućima. Zbog toga je od februara 2015. do kraja sezone bio van ekipe.

Vratio se početkom naredne sezone, zaigrao sjajno, ali se ugrušak ponovo pojavio tokom Ol-Star pauze 2016. godine. Tim ga je natjerao da ode na liječenje i propusti ostatak sezone, i od 9. februara 2016. godine on nije odigrao nijedan meč u NBA ligi. Na kraju je zvanično otpušten 2017. godine, od tada je dobio 120 plata od Majamija u ukupnoj vrijednosti od 52.127.160 dolara, a čak i duže nije igrao, od početka 2016. godine.

Dugo se nije mirio sa odlukom ljekara da ne može da igra u NBA, pokušavao je da se vrati, a na kraju je 2019. godine zvanično objavio da se povukao iz košarke i da neće nastaviti sa pokušajima da se vrati na teren.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC