• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović pokazao prstom i rekao tri riječi na grčkom: Vratio se "kući", domaćima poručio samo jedno! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Pogledajte poruku trenera Partizana na parketu Panatinaikosa.

 željko obradović se vratio u atinu  Izvor: Twitter/Eurohoopsnet

Trener Partizana Željko Obradović vratio se na teren Panatinaikosa, kluba sa kojim je ostvario najviše uspjeha u karijeri, sa kojim je pet puta bio prvak Evrope i u kojem je proveo čak 13 nezaboravnih godina. I danas i zauvijek, "Žocovo" ime će biti sinonim za Panatinaikos i slavne dane "zelenih", pa su ga i sada Grci posebno dočekali pred utakmicu Panate i Partizana, zakazane za četvrtak u 20.30 časova.

Na očekivano posećenom treningu Partizana, Željko Obradović je pred domaćinima okupio ekipu na centru i rekao tri riječi - "Afto ine omada", što u prevodu na srpski znači: "Ovo je tim!". Grci su se nasmijali kada su čuli da Obradović priča njegovim jezikom, a on je i tom porukom pokazao koliko vjeruje u svoje crno-bijele na terenu hale OAKA, u kojoj će u četvrtak pokušati da ostvare treću pobjedu u nizu u Evroligi.

Na drugoj strani stajaće ekipa Panatinaikosa koju ove sezone predvodi najtrofejniji trener Crvene zvezde u istoriji, Dejan Radonjić. Atinjani su uoči duela protiv Partizana doveli značajno pojačanje i čekaju meč protiv Beograđana sa skorom 1-4, dok je srpski predstavnik na 2-3.

"Uvijek govorim da su Partizan i Panatinaikos moja dva kluba. To su za mene mnogo specifične utakmice i istovremeno velika borba", rekao je u ranijem intervjuu za MONDO Obradović o emocijama koje gaji prema timovima sa kojima je osvajao Evropu. Obradović je tokom 13 godina u Atini postao legenda kluba i učvrstio svoj status najvećeg evropskog trenera, a Grci su mu dali i veliko priznanje proglasivši ga za počasnog građanina svog glavnog grada.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC