• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlasnik Panatinaikosa divlja na internetu: "Kradete nam vrijeme i novac!" Izgubio od Partizana, pa pobjesnio na Evroligu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Temperamentni Dimitris Janakopulos oglasio se nakon meča koji je njegov tim odigrao protiv Partizana.

 Dimitris Janakopulos ljut na Evroligu zbog suđenja protiv Partizana Izvor: Twitter/dpg7000/printscreen

Košarkaši Partizana pobijedili su na teškom gostovanju Panatinaikosu u Atini, ali njihov meč protiv Panatinaikosa nije završen kada su sa terena otišli u svlačionicu. Grčki tim je podigao mnogo prašine u narednim satima, Dejan Radonjić je samo kratko govorio na konferenciji, a Dimitris Janakopulos napravio je haos na društvenim mrežama.

Nakon što je najavljeno da će se PAO žaliti Evroligi na suđenje sa ovog meča, prvi čovjek kluba oglasio se na Instagramu. On se secirao meč akciju po akciju tražeći greške sudijske trojke, a zatim sve to objavio u vidu storija. Janakopulos, koji je poznat po ratovima sa Evroligom, tvrdi da je njegov tim brutalno pokraden na meču protiv crno-bijelih.

Najviše bure podignuto je oko "faula" nad Dvejnom Bejkonom. Sudije nije dosudile ličnu grešku Dantea Egzuma već su loptu dodelile Partizanu, a zbog protesta je tehničku grešku dobio Dejan Radonjić. U Atini smatraju da je taj detalj prelomio meč, a Janakopulos je izvukao još nekoliko akcija u kojima su po njegovom mišljenju arbitri donijeli kontroverzne odluke.

Pogledajte te situacije:

"Kradete naše vrijeme, energiju i novac posljednjih 20 godina, a kada vam tražimo da napustimo vaše takmičenje vi nam ne dozvoljavate", napisao je u jednoj od objava kontroverzni grčki biznismen koji je klub naslijedio od oca. Ovo nije prvi put da su Evroliga i on u otvorenom ratu, a ostaje da se vidi kako će u narednim danima biti riješen ovaj problem. Podsjećamo, Janakopulos je nedavno želio da istupi iz Evrolige i priključi se takmičenjiima pod pokroviteljstvom FIBA.

Podsjećamo, nakon šest odigranih kola, Panatinaikos ima učinak od jedne pobjede i pet poraza, a trijumf su upisali na gostovanju Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC