• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Partizanu - povrijedio se i plejmejker! Crno-bijela bolnica, još jedan igrač mora na pauzu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dante Egzum je povrijeđen i moraće na pauzu.

 Dante Egzum povrijeđen Partizan u problemu Izvor: MN PRESS

Dante Egzum je povrijeđen i moraće da pauzira! Novi težak udarac za Partizan u istom danu. Prvo je saopšteno da Balša Koprivica mora na operaciju zbog povrede šake, a onda i da australijski plejmejker ide na prinudni odmor zbog problema sa skočnim zglobom. Ovo ujedno znači  da je od plejmejkera ostao samo Jam Madar, pošto je i Aleksa Avramović povrijeđen, a Alen Smailagić je u procesu oporavka i neće ga biti još nekoliko nedjelja.

Iz kluba su se oglasili tim povodom. "Egzum je doživio povredu skočnog zgloba i neće biti u timu na predstojećim utakmicama. Egzumu je na povrijeđenu nogu preventivno stavljena čizma. Više detalja o procesu oporavka biće poznato u narednim danima", poručili su crno-bijeli. Nije navedeno koliko dugo će biti van terena, ali je sigurno da će propustiti nekoliko narednih mečeva.

Željko Obradović je već najavio "da je fond igrača nedovoljan i da će klub vidjeti kakve su mogućnosti u ovom trenutku, ali i da ništa neće odlučiti na brzinu." Uz sve to je pitanje na koliko igrača će moći da računa na meč protiv Olimpijakosa u Evroligi (četvrtak 20 časova), pošto će se pozivu Svetislava Pešića odazvati Danilo Anđušić i Uroš Trifunović, tu je bio i povrijeđeni Koprivica. Podsjetimo, Avramović se povrijedio tokom obaveza sa reprezentacijom i najmanje još tri nedjelje mora da nosi gips. Smailagić se oporavio, ali se neće naći na terenu bar još dvije nedjelje, dok će Koprivica morati na operaciju i odsustvovaće najmanje dva mjeseca. Prognoze oko Egzumove pauze se naknadno očekuju.

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC