• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA košarkaš nestao na putu do odbrane: Zaboravio da igra meč, saigrači morali bez njega! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Američki košarkaš D'Anđelo Rasel ostavio je igrače Minesote da se brani sa igračem manje i odlutao sa parketa, iako je samo treba da trči ka svom košu nakon izvedenih bacanja njegovog saigrača.

 D'Anđelo Rasel odbrana Izvor: Twitter/DWolfsonKSTP/printscreen

Košarkaši Finiksa savladali su Minesotu (129:117) na gostovanju u NBA ligi i tako održali korak sa Jutom, koja je trenutni lider Zapadne konferencije. Ovaj meč obilježio je i jedan zanimljiv detalj koji je doveo do lako pogođene trojke za Sanse. 

Plejmejker Minesote D'Anđelo Rasel (26) zaboravio je da treba da igra košarku sredinom druge četvrtine i uopšte se nije pojavio u odbrani svog tima. Nekadašnji drugi pik sa drafta pustio je ekipu Finiksa da odigra čitav napad 5 na 4, a priključio se odbrani tek nakon promašenog šuta. Bivši košarkaš Lejkersa, Bruklina i Golden Stejta kasno je dotrčao na parket, kada su igrači Finiksa već imali novi pokušaj sa distance.

Nakon promašaja iz ugla i uhvaćene lopte - to je bilo lako sa igračem više - Finiks Sansi imali su novi napad. Lopta je stigla u ruke Torija Krejga, a bek tima iz Arizone neometan je šutirao ka košu. Bio je precizan za 49:37, a zanimljivo je da je upravo 12 poena razlike bilo i na kraju ovog susreta. Pogledajte čitavu akciju:

Nakon pobjede nad Minesotom u noći koju su na svoj način obilježili Nikola Jokić i Aleksej Pokuševski, Finiks je ostao u vrhu Zapada. Sa učinkom 8-3 oni dijele poziciju sa Denverom i Portlandom, dok Juta ima dva trijumfa više iz dva odigrana meča više.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC