• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teško je ispuniti ono što tražim! Ivanović o igračima Zvezde: Ništa ja tu nisam dobio već igrači

Autor Haris Krhalić

Duško Ivanović prezadovoljan poslije pobjede nad Makabijem u dramatičnoj završnici.

 Duško Ivanović nakon pobjede nad Makabijem Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda je pod palicom Duška Ivanovića upisala i treću vezanu pobjedu u Evroligi. Ovog puta je u grotlu "Pionira" pala ekipa Makabija rezultatom 69:68.

Trener crveno-bijelih kratko je prokomentarisao samu utakmicu.

"Ovo je bio jako težak meč. Bilo je dramatično do posljednjeg momenta. Dosta problema smo imali sa pikom i Romanom Sorkinom, zadavao nam je problem iz 'rola', ali to je i bio naš plan, jer smo odlično čuvali ostale igrače i njihov šut. Zadovoljan sam kako smo igrali odbranu tokom meča generalno. Možda smo mogli malo pametnije u napadu tokom posljednje četvrtine, sve u svemu važna pobjeda i bravo za moje momke" .

Od momenta kada je sjeo na klupu, deluje da je Ivanović promijenio DNK ekipe i da je unio crveno-bijelima pobjednički duh koji im je falio. Ovo je njegova četvrta pobjeda na klupi Zvezde. "Nisam ja ništa tu dobio, igrači su sve dobili. Ono što sam rekao prvi dan, ponavljam, strpljenje i rad. Da bi nastavili ovako, moramo još bolje" , uz osmijeh je prokomentarisao Ivanović.

Upoznat je bio sa kvalitetom igrača i prije nego što je stigao na Mali Kalemegdan, a sve je zanimalo da li igrači na terenu u potpunosti izvršavaju njegove zadatke.

"Ja znam kakav kvalitet imaju moji igrači. Vrlo je teško da se donese prava odluka na terenu, njih pritiskaju protivnici, ne mene. Oni poštuju sve što kažem, ali je teško ispuniti šta ja tražim. Želim da pokušaju i daju svoj maksimum i oni mene slušaju" , time je zaključio svoje izlaganje i svi su se užurbano uputili na praćenje reprezentacije Srbije u njenom premijernom meču na Mundijalu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC