• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener vikao na njega, pa se sad izvinjava: Zablistao srpski MVP, donio pobjedu za opstanak!

Autor Dragan Šutvić

Da li je Bar mjesto pod suncem za Marka Pecarskog? Moglo bi tako da se ispostavi!

 marko pecarski donio pobjedu mornaru protiv mzt-a Izvor: MN PRESS

U prvom meču 19. kola ABA lige Mornar je u derbiju začelja savladao MZT 93:84, a srpski krilni centar Marko Pecarski je bio ključ pobjede. Ubacio je 24 poena, imao 7 skokova i na kraju meča ga je i trener Mihailo Pavićević pohvalio!

Doskorašnji košarkaš Partizana Gregor Glas je takođe bio sjajan sa 26 poena i 7 skokova, ali prema riječima Pavićevića Pecarski je ipak preokrenuo tok ovog meča. 

"Iskren da budem, a vraćao sam film proteklih dana, ne pamtim da sam u karijeri imao težu sedmicu da pripremim ovu utakmicu, poslije izuzetno loše predstave protiv SC Derbija. Pola tima je novo, još ih nisam upoznao, ni kao ličnosti. Nekome trebate da viknete da ga probudite, nekome ne smijete da podignete ton, i našao sam se u nikad težoj situaciji. Mi smo taktički spremili ovu utakmicu, ali ona ovdje ne odlučuje mnogo. Sam tok ove utakmice je to pokazao. Bilo je mučenje, mučenje i odjednom se pojavio Marko Pecarski i preokrenuo. On - kojem najviše vičem u ekipi i sada mu je sve oprošteno. I moram da mu se izvinim za svu viku tokom čitave sezone. U pravom momentu je odigrao maestralno, digao je ekipu, napravili smo razliku i priveli utakmicu kraju", rekao je nakon meča Pavićević.

Pecarski u Mornaru pokušava da podigne svoju karijeru na viši nivo i ove sezone prosječno bilježi 13,9 poena i 8,8 skokova po meču. 

Kao dvostruki U18 šampion Evrope sa selekcijom Srbije i MVP U18 Eurobasketa 2018. godine od njega se mnogo očekivalo, ali do sada u karijeri nije opravdao talenat. Iako ima tek 22 godine nastupao je za Megu, Bajern, Partizan, FMP, Borac iz Čačka i sada je u Baru gje je konačno zablistao.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC