• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUDNICA, JOKIĆEVA MAGIJA I TEJTUMOVA SIMULTANKA SA 55 POENA! Janis igrao 20 sekundi i srušio Lebrona - spektakl za sve!

Autor Haris Krhalić

Tim Janisa Adetokumba pobijedio je ekipu Lebrona Džejmsa. Tejtum dao 55 poena!

 Ol-star utakmica 2023 Izvor: Profimedia

NBA Ol-star vikend se završio utakmicom najvećih zvezda i pobedu je odnela ekipa Janisa Adetokumba protiv tima Lebrona Džejmsa - 184:175. Nikola Jokić imao je magične asistencije, posebno u prvom poluvrenu, ali je šou ukrao Džejson Tejtum. Nevjerovatni igrač Bostona postavio je novi rekord sa 55 poena, uzeo MVP priznanje i ima najveće zasluge za trijumf svog tima. Bio je nezaustavljiv u Solt Lejk sitiju. Pravi spektakl kako za publiku na tribinama tako i za sve one koji su pratili meč na neki drugi način.

Sve je krenulo draftom na kom su kapiteni Adetokumbo i Džejms birali svoje timove. Odmah je Jokić napravio šou i otišao kod legendarnog asa Lejkersa. Potom je usledilo zagrevanje i meč po promenjenim pravilima.

U sve tri četvrtine rezultat je krenuo od nule i čekala se četvrta, tada su na konto vodećeg tima dodata 24 poena u čast preminulog Kobija Brajanta. U tom momentu ekipa imala je 17 poena prednosti i bilo je jasno kako će se meč završiti. Najveće zasluge za to imao je Tejtum koji je u trećem kvartalu dao čak 24 poena.

Viđeno je dosta nevjerovatnih poteza, poput trojke Demijena Lilarda sa svoje polovine. A, ono što je interesantno jeste da ni Lebron ni Janis nisu završili mečeve. Adetokumbo je zbog povrede započeo meč, zakucao i poslije 20 sekundi izašao iz igre. Džejms je doživio lakšu povredu ruke u prvom poluvremenu i u drugom nije izlazio na parket.

Tim Lebron: Braun 35 (14sk, 5as), Embid 32 (6sk, 4as), Irving 32 (15as, 7sk), Halibarton 18, Džejms 13 (4as), Rendl 11, Edvards 10, Džordž 8, Džekson 8, Dončić 4 85as, 2sk), Jokić 4 (6as, 5sk), Foks

Tim Janis: Tejtum 55 (10sk, 6as), Mičel 40 (10as, 4sk), Lilard 26 (4as), Markanen 13 (7sk), Siakam 12 (7sk, 4as), Gildžus-Aleksander 9 (7as, 2sk), Derozen 8 (5sk, 5as), Morent 6, Sabonis 6 (4sk), Adebajo 4, Holidej 3, Adetokumbo 2

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC