• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakvo poniženje za Rasela Vestbruka! Bio je MVP NBA lige, a sada ga ovako čuvaju - svi mu se smiju! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Golden Stejt je pronašao interesantan način igranja odbrane na Raselu Vestbruku.

 rasel vestbruk ponižen  Izvor: Profimedia

Rasel Vestbruk (34) potpisao je za Los Anđeles Kliperse krajem februara i od tada nije osjetio slast pobjede. Igrao je protiv Sakramenta, Denvera, Minesote i Golden Stejta, sva četiri meča završio je sa gorkim ukusom poraza. Poslije duela sa Voriorsima (115:91), cijeli svijet mu se smije, doživeo je veliko poniženje.

Odbrana "ratnika" na čelu sa Drejmondom Grinom odlučila je da eksplozivnog plejmejkera čuva na zanimljiv način. Odaljili su se u potpunosti od njega i ostavili mu prostor da šutira za tri poena, čekali su ga u reketu. Izgleda da je to upalilo pošto je dao samo osam poena (0/5 za tri). Doduše, nije Rasel jedini krivac za ubjedljiv poraz, podbacio je i Pol Džordž (11, 5sk, 5as), dok je Kavaj Lenard dao 21 poen. N drugoj strani briljirao je Džordan Pul sa 34 poena.

Vestbruk je jedan od najeksplozivnijih plejmejkera u istoriji NBA lige, bio je MVP 2017. godine, devet puta dio Ol-stara, ali mu je već nekoliko godina karijera u padu. Praktično od odlaska iz Oklahome, igrao je za Hjuston, Vašington i Lejkerse, a nekoliko dana proveo je i u Juti poslije trejda iz redova "jezeraša".

Brzo je postigao dogovor sa Džezerima i potpisao za Kliperse. Tamo još uvijek traži prvu pobjedu. Njegov novi tim trenutno je sedmi na Zapadu i to je pozicija koja vodi u plej-in turnir, za direktan plasman u plej-of moraće da dođu najmanje do šestog mjesta.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC