• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOGDAN BOGDANOVIĆ POTPISUJE ZA MILIONE! Otkriveni svi detalji ugovora - Srbina čeka veliki novac

Autor Haris Krhalić

Bogdan Bogdanović stavlja popis na bogat ugovor!

 Bogdanović potpisuje novi ugovor sa Atlantom Izvor: Profimedia

Bogdan Bogdanović ostaje u Atlanti i dogovorio je četvorogodišnji ugovor sa Houksima, vrijedan 68 miliona dolara. To je objavio pouzdani novinar portala "ESPN" Adrijan Vojnarovski. Tako je praktično ozvaničeno da srpski as neće promijeniti ekipu, iako je dugo nagađeno da bi mogao da napusti Atlantu poslije dvije i po godine.

Bogdanovićev trenutni ugovor sa Atlantom ističe sljedeće godine i potpisao ga je na početku sezone 2020/21. Taj potpis bio je "težak" 72 miliona dolara, pa će se i njegov novi dogovor sa Atlantom kretati oko istih brojeva. On je prve tri sezone u NBA ligi proveo u Sakramento Kingsima, sa kojima je 2017. godine potpisao trogodišnji ugovor na 27 miliona dolara.

Ove sezone, Bogdan je poslije oporavka od povrede i operacije koljena zaigrao početkom decembra i prosječno postiže po 14,1 poen, uz 3,2 skoka i 2,9 asistencija. U Atlanti je najbolji rezultat postigao u prvoj sezoni među Houksima, kada je sa saigračima senzacionalno eliminisao Filadelfiju iz plej-ofa i igrao finale Istočne konferencije, u kojem nažalost nije mogao da ima ulogu zbog povrede koljena, koja ga je dugo mučila.

Ove sezone, Atlanta trenutno zauzima osmo mjesto na tabeli Istoka i sa skorom 34-35 trenutno ima mjesto u plej-in turniru. Bogdan ima i ove sezone značajnu ulogu u ekipi i prosječno igra 28,5 minuta po utakmici.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC