• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok Zvezda ima šanse, borićemo se da ne budu male! Ivanović igra protiv "svog" kluba, a stižu mu dva "pojačanja"!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Evroligaški meč koji crveno-bijeli moraju da pobijede, a za koji se navijači Partizana nadaju da će Baskonija izgubiti!

 Crvena zvezda - Baskonija Evroliga Izvor: MN PRESS

Sve su manje šanse da će Crvena zvezda ove sezone igrati u Top8 fazi Evrolige - zapravo ostaje još samo teorija beogradskom timu, ali... Neće se ekipa trenera Duška Ivanovića predati prije nego što i izgubi svaku šansu. To je iskusni trener istakao i pred meč koji Zvezda u četvrtak uveče igra protiv "svoje" Baskonije, a na kojem će njegov tim nastupiti u nešto drugačijem sastavu nego na prethodnim utakmicama.

Trener crveno-bijelih Duško Ivanović ni na ovoj utakmici neće moći da računa na kompletan sastav. I dalje se od povrede oporavlja kapiten Branko Lazić se oporavlja, ali je trener crveno-bijelih potvrdio da će Ognjen Dobrić i Nemanja Nedović biti u kombinaciji za ovu utakmicu. Predvođeni njima dvojicom crveno-bijeli će pokušati da se "osvete" Špancima za poraz (92:75) u prvom dijelu sezone.

"Teška utakmica. Ostala je ista filozofija kao kada sam bio tamo. To je moj klub, grad, sve... Oni svake godine menjaju igrače, dovode malo nepoznate igrače za Evropu sa puno talenata, atlete... Igraju izuzetno modernu košarku. Ljudi u klubu su isti, filozofija je ista, treneri se mijenjaju. Vrlo su efikasni i moramo da igramo izuzetno dobru odbranu, što će biti veoma teško, ali svaku utakmicu igramo da dobijemo. Da bismo dobili Baskoniju, prije svega moramo da igramo odbranu, a ne napad. U napadu ćemo nekako već naći rješenje. Ne gledam Baskoniju. Gledam nas i dokle god budemo imali šanse iako su male, male, male... Mi ćemo pokušati da budu velike", rekao je trener crveno-bijelih Duško Ivanović.

Pred meč protiv španskog tima sa novinarima je razgovarao i plejmejker Fakundo Kampaco, koji je izneo svoje viđenje situacije. "Biće teško. Dobar su tim, opasni su. Mogu da postižu poene na sve načine, iz svake pozicije... Mi moramo da obratimo pažnju na to, igraju brzo, sa puno energije i mi moramo da budemo pametni i da igramo pametnu košarku. Moramo da igramo dobru odbranu i uz naše navijače mislim da ćemo dobro proći ako to uradimo sve".

Ovo će biti 16.duel dva kluba u Evroligi, a tim iz Vitorije ima za nijansu povoljniji skor (8-7). Nakon utakmice u Beogradu protiv Baskonije, crveno-bijele očekuje u nedjelju utakmica 23. kola ABA lige sa Mornarom, a onda i posljednje duplo kolo Evrolige, utakmice sa Valensijom (srijeda) u Beogradu i Asvelom (petak) u Francuskoj.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC