• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokića ne podnosi, Embid ga razočarao! Oglasio se kontroverzni Perkins - evo ko je njegov MVP NBA lige!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Umjesto da glasa za nekog od dvojice najvećih kandidata, smislio je nešto potpuno drugačije.

 Kendrik Perkins smatra da je Janis Adetokunbo zaslužio da bude MVP Izvor: Profimedia

Ligaški dio NBA sezone bliži se kraju, a borba za MVP priznanje je sve oštrija iako Nikola Jokić trenutno ne učestvuje u njoj. Zbog lakše povrede srpski centar propušta mečeve Denver Nagetsa, a ostaje nam da vidimo da li će njegovi najveći rivali uspjeti to da iskoriste. Kao prvi protivnik isticao se Džoel Embid, ali je nekadašnji NBA centar i Jokićev kritičar Kendrik Perkins našao još jednog kandidata!

Pošto se razočarao u Embida kada je centar Filadelfije propustio gostovanje Denveru, a Nikolu Jokića svakako ne gotivi - "Perk" je morao da luta. Izgleda da je odlučio, njegov izbor za najboljeg u tekućoj sezoni biće grčki košarkaš Janis Adetokunbo, najbolji košarkaš Milvoki Baksa koji zauzimaju prvo mjesto na Istoku!

"Najbolji igrač lige, u najboljem timu lige", rekao je Kendrik Perkins kada je pokušao da obrazloži svoj izbor nekoliko mečeva prije kraja ligaškog dela sezone. Ovo bi mogla da bude dobra vijest za Nikolu Jokića koji je nadomak trećeg MVP priznanja u nizu. Čini se da je njegova "baza glasača" privržena i da neće praviti ovakve poteze, a da će se Embidovi glasači u finišu sezone okrenuti ka Janisu i tako "prosuti" dio bodova. Srpski centar bi zbog toga mogao da ponovi uspjeh Lerija Birda i uradi nešto što niko nije godinama - osvoji tri nagrade uzastopno.

Podsjećamo, Nikola Jokić je osvojio MVP priznanje u prethodne dvije sezone, a prije njega je to dvije godine uzastopno uspijevao da uradi Janis Adetokunbo. Prije njih su do prestižne nagrade stizali Džejms Harden, Rasel Vestbruk, dva puta Stef Kari, Kevin Durent, dva puta Lebron Džejms, pa Derik Rouz, još dva puta Lebron... Sve velika imena u ligi!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC