• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REALU TREBA "OKLOP" ZA BEOGRAD! Španci se uplašili navijača Partizana: Čeka nas pakao pred 20.000 ljudi!

Autor Haris Krhalić

Španski list "Marka" objavio je zanimljiv tekst u kome analizira atmosferu koja neće biti prijatna po igrače Real Madrida protiv Partizana u Beogradu.

 Španci se brinu za sigurnost košarkaša Reala Izvor: Profimedia

Bez obzira na to što Željko Obradović pokušava da smiri tenzije uoči trećeg meča Partizana i Real Madrida (utorak, 20.30), španski mediji prenaglašavaju šta sve čeka igrače "kraljevskog kluba" u Beogradu. Krenulo je sve od priča drugih igrača iz Evrolige koji su izrazili bojazan u ime košarkaša Real Madrida da "neće smjeti da izađu iz hotela", preko igranja meča iza zatvorenih vrata, pa sve do zvaničnih zahtjeva najtrofejnijeg evropskog kluba.

Sada je španski list "Marka" objavio tekst "Oklop Real Madrida za pakao u Beogradu" u kome su analizirali zahtjeve španskog kluba za organizatora, u kojima se jasno vidi briga za bezbjednost nakon sramne tuče i divljačkog poteza košarkaša Geršona Jabuselea.

"Real Madrid se sprema za jedno od najkompleksnijih gostovanja u svojoj istoriji. Bilo je komplikovanijih kada je u pitanju potencijal protivnika, ali u ponedjeljak će se upaliti alarmi zbog dolaska u Beograd. I sve zbog tuče koja se dogodila u drugoj utakmici plej-ofa Evrolige u Madridu. Izraelci su objavili da je Real Madrid tražio specijalne bezbjednosne mere zbog dolaska u Beograd koje bi mogle da potraju sve do četvrtka, ako dođe do četvrte utakmice", navodi se u tekstu "Marke" i dodaje da će ekspedicija Real Madrida doputovati čarter letom u popodnevnim časovima ovog ponedjeljka.

Podsjeća se da je zahtjev Real Madrida da ih autobus pokupi odmah na pisti, kako ne bi bilo potencijalnog incidenta na terminalu, dok očekuju i da policija sve vrijeme bude uz njih ukjučujući i dežurstvo ispred hotela. Takođe, igračima je savjetovano da ne izlaze iz hotela, dok će se briga o igračima voditi i u hali.

Španski list podsjeća na mirnodopsku izjavu Željka Obradovića da od navijača želi da korektno dočekaju Real Madrid, ali sumnjaju da će ga poslušati: "Nije poznato da li će poruke mira prihvatiti navijači srpskog kluba, koji su inače jedni od najglasnijih u Evropi. U Areni će biti 20.000 navijača koji je prirediti pakao igračima Real Madrida, ali ne smiju da prenagle. Već je objašnjeno da ako bude incidenata, hala će biti ispražnjena".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC