• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REAL ODMORIO ŠESTORICU I BROJAO PREKO STOTKE: Zablistao Jabusele, a najbolji se spremali za Partizan

Autor Haris Krhalić

Očigledno će i Real Madrid biti odmoran pred meč protiv Partizana u srijedu.

 Real Madrid, Unikaha, ACB liga Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Košarkaši Real Madrida su dva puta pobijedili u Beogradu, a dobra forma iz Srbije "prelila" se i na njihove mečeve u ACB ligi. Iako je trener Hesus "Ćus" Mateo odlučio da polovinu tima odmori pred peti meč četvrtfinalne serije protiv Partizana, Madriđani su impresivnom partijom savladali Unikahu - 102:90!

Trener Reala je odlučio da šestoricu veoma važnih košarkaša svog tima ostavi van ekipe za ovaj meč, kako bi oni uz malo odmora spremni dočekali odlučujući meč protiv crno-bijelih. Podsjećamo, Real Madrid i Partizan će petu utakmicu u seriji igrati u srijedu, a pobjednik tog susreta biće putnik na F4 Evrolige koji se ove sezone igra u Kaunasu i rival Barseloni u polufinalu.

Zbog toga je Mateo van tima ostavio Edija Tavaresa, Rudija Fernandeza, Adama Hangu, Serhija Rodrigeza, Marija Hezonju i Vensana Poarijea, dok u ekipi nije bilo ni Gabrijela Deka koji je zbog pokidanih ligamenata završio sezonu. Ulogu lidera Real Madrida preuzeo je Geršon Jabusele koji je zbog divljačkog poteza nad Danteom Egzumom završio evroligašku sezonu, ali u domaćem prvenstvu smije da bude na parketu.

Jabusele je susret završio sa 28 postignutih poena (5/7 za tri) i 11 skokova, dok je i Serhio Ljulj bio izuzetno inspirisan kada je šut u pitanju. Iskusni Španac postigao je 23 poena, Džanan Musa je ubacio 16, a Najdžel Vilijams-Gos je dodao još 13 za ubjedljiv trijumf i iskorak na tabeli španskog prvenstva. Real Madrid sada ima meč više i pobjedu više od Barselone sa kojom je do ovog kola dijelio lidersku poziciju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC