• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA LIGA KAZNILA NIKOLU JOKIĆA! Otkriveno šta ga čeka zbog guranja sa vlasnikom kluba!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

NBA liga je "presudila" nakon velikog incidenta na utakmici Denvera.

 NBA liga kaznila Nikolu Jokića Izvor: Profimedia

Nikola Jokić neće biti kažnjen neigranjem, već samo finansijski zbog toga što je odgurnuo gazdu Finiks Sansa na utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferencije! Nakon što je prvi čovjek rivala odbio da mu vrati loptu, Nikola ga je odgurnuo da bi je uzeo, a on je, kao navijač, stavio ruku na njega. "Šta ćete uraditi, kaznićete mene, kao igrača? On je navijač", rekao je začuđeni Nikola poslije utakmice, a odlično obaviješteni novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski prvi je objavio odluku nadležnih u NBA ligi.

"Neće biti suspenzije za Nikolu Jokića u petoj utakmici, već će biti kažnjen sa 25 hiljada dolara", objavio je "Voj". Nekoliko sati ranije, oglasio se i prvi čovjek Finiksa Met Išbija, koji je rekao da "niko ne bi trebalo da bude kažnjen ili sankcionisan" i uz to dodao da "jako poštuje Nikolu Jokića i da ne želi da vidi tako nešto".

I zaista zbunjujuće izgleda to da neko ko je na utakmici samo kao gledalac apeluje da ne bude kažnjen košarkaš, dvostruki MVP lige, za nešto što je upravo taj navijač zakuvao i izazvao. U svakom slučaju, bez obzira na apel osobe iz prvog reda kraj terena, Nikola će biti u stanju da pomogne saigračima u petoj utakmici, u kojoj će Denver igrati za prekid serije uzastopnih poraza, poslije kojih su Sansi izjednačili u seriji na 2:2. Pogledajte njegov sukob sa gazdom koji je nakon kontakta dodatno "odglumio":

Sljedeći meč biće odigran u četvrtak, 11. maja, od 4 časa ujutro po vremenu u Srbiji - na terenu Denvera. Poslije tog susreta jedan tim izboriće "meč-loptu" za plasman u finale Zapadne konferencije, dok u drugoj seriji igraju Lejkersi i Golden Stejt (trenutno je 2-1 za tim iz Los Anđelesa)

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC