• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKSI I VORIORSI PREŽIVJELI, DRAMA ZVIJEZDE LEJKERSA: Dejvis se uhvatio za glavu, pa u kolicima otišao u svlačionicu!

Autor Dragan Šutvić

Veliki problem za Lejkerse, ali svi se nadaju da će se Dejvis oporaviti do idućeg meča.

 entoni lejkers napustio parket u kolicima Izvor: Twitter/Bleacher Report/Screeenshot

Majami i Lejkersi propustili su sinoć prve "meč lopte" za prolazak u finale Istoka i Zapada, međutim već za dva dana na svom terenu imaće "popravni". Njujork je prethodne noći slavio 112:103 protiv Majamija i tako je smanjio rezultat na 2-3, a samo ako Džejlen Branson bude blistao kao što je to učinio u "Medison skver gardenu", moguće je da ćemo vidjeti preokret. Branson nije izlazio iz igre i postigao je 38 poena, uz još zabilježenih devet skokova i sedam asistencija, što je možda i reakcija na odluku NBA lige da ga ne uvrsti u neku od tri najbolje petorke sezone.

S druge strane Stef Kari je sa 27 poena predvodio Golden Stejt do pobjede od 121:106 protiv Lejkersa (i tu je rezultat 2-3), a ono što je glavna briga trenera Darvina Hema je šta će biti sa Entonijem Dejvisom koji je zaradio povredu glave u duelu sa Lunijem i nije bio u mogućnosti da nastavi utakmicu.


Dejvis je vrlo važan "šraf" Lejkersa i u napadu (23 poena, devet skokova i tri asistencije), ali prije svega u odbrani kao "zaštitnik obruča". Ipak, vidjećemo šta će biti sa njim pošto je na sedam minuta do kraja utakmice počeo da se drži za glavu, gubio je ravnotežu i pomoćni treneri Lejkersa su ga pridržavali, dok su novinari sa lica mjesta javili da je na kraju smješten čak i u kolica, pošto nije mogao da se bezbjedno osloni.

Ukoliko ne bude mogao da igra u šestoj utakmici serije, to će biti veliki problem za Lejkerse, pa će se očekivati još više od Džejmsa koji je prošle noći ubacio 25 poena. Rivs i Rasel su dodali po 15, Šreder je imao 14, ali jednostavno Voriorsi su imali veći broj raspoloženih igrača.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC