• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić nije morao da bude ovdje... Košarkaš se slomio zbog smrti majke svog trenera, nije mogao da zaustavi suze (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksandar Džikić je ostao na klupi Hapoela za fajnal-for Lige šampiona uprkos smrti majke Milke.

 Džikićev košarkaš plakao zbog njega Izvor: Twitter/BasketballCL/Screenshot

Srpski trener Aleksandar Džikić stao je na korak od osvajanja FIBA Lige šampione sa Hapoelom. Klubu iz Jerusalima niko nije ni davao velike šanse u ovoj sezoni, ali su sve razuvjerili sjajnim partijama i izbacivanjem Tenerifa, najuspješnijeg tima u istoriji ovog takmičenja. Nažalost, nije ostalo snage za Telekom Baskets iz Bona koji je na kraju opravdao ulogu favorita i u finalu u Malagi slavio u napetoj završnici 77:70.

Igrači su bili utučeni, posebno Zek Henkins koji je dao sve od sebe kako bi svom treneru Aleksandru Džikiću donio trofej samo nekoliko dana pošto mu je preminula majka Milka. Želio je Amerikanac da to bude nagrada Džikiću za veliki trud i rad, a pošto nisu uspjeli da ga obraduju, slomio se pred kamerama.

"Veoma sam ponosan, ovo su nevjerovatni momci... Mi imamo fenomenalnog trenera koji je bio ovdje kada nije morao da bude. Nakon porodične tragedije...", kazao je Henkins prije nego što se slomio pred kamerama, a potom je nastavio: "Imamo takve ljude u našem timu. Uradili smo nešto što niko nije očekivao. Ma, čak ni mi nismo očekivali. Svi su govorili da ćemo da ispadnemo poslije prve runde i zato je ovo veliki uspjeh za nas. Ne mogu da se zahvalim dovoljno svim navijačima koji su došli. Želim da im poželim i srećan Dan majki".

Pogledajte kako je izgledalo emotivno obraćanje Zeka Henkinsa koji je u finalu Lige šampiona postigao sedam poena, što nije bilo dovoljno da njegov tim podigne trofej.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC