• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vjerovatno su umorni, ali hoću da vidim želju! Željko ne oprašta poraz: Igrali smo 15 minuta, sve ostalo...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Željko Obradović nije želio da traži izgovore za poraz njegove ekipe od Cedevita Olimpije u drugom meču polufinala ABA lige.

 Željko Obradović rekao da je KK Partizan bio umoran Izvor: Youtube/Cedevita Olimpija TV/printscreen

Partizan  nije uspio! Željeli su crno-bijeli da uđu u finale i da zakažu duele sa Crvenom zvezdom za titulu, ali ih je ekipa Cedevita Olimpije savladala 95:83. Prije svega su crno-bijeli nadskočeni, a trener Željko Obradović je istakao da je njegov tim nadigran. 

Istakao je da je meč u prvih 15-ak minuta izgledao ravnopravno, ali da je od tada sve otišloi na stranu domaćina koji je u svim aspektima bio bolji rival. 

"Želim da čestitam ekipi Cedevita Olimpije na zasluženoj pobjedi, mislim da su igrali neuporedivo bolje od nas. Da sem prvih 15-ak minuta da su poslije toga odigrali mnogo bolje na svakom planu. Na energetskom što se tiče želje, ali i što se tiče samo košarke koju oni igraju. U jednoj prelijepoj atmosferi i to uvijek treba istaći", istakao je na startu Željko Obradović. 

Novinare je zanimalo i da li je njegov tim poslije paklene završnice u Evroligi i ogromnog broja utakmica umoran. "Iskreno tim izgleda umorno. O tome sam pričao kada sam pričao o energiji i želji da se igra danas. Kada se pogleda broj šuteva mi smo imali 63, oni su imali 60, iako su imali mnogo skokova. Ipak, tjerali smo ih da mnogo gube lopte. Vjerovatno su umorni, ali ovo je plejof i svako od njizh mora da ima nevjerovatnu želju da nastave i da odu u finale. Sada je 1:1, serija se seli u Beograd i imamo sedam dana da se pripremimo na pravi način i da odigramo posljednje utakmice", završio je Obradović. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC